ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι είπαν Κούγιας και Τσιώλης...

*Ο προπονητής χθες είδε διά ζώσης τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2017 15:34

Η ΑΕΛ μπορεί να μην κέρδισε προχθές την Κέρκυρα(1-1) όπως ήταν ο διακαής πόθος όλων αλλά ο βαθμός που πήρε της έδωσε το δικαίωμα να αυξήσει τη διαφορά από Βέροια και Ηρακλή που έχασαν κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ενώ περιμένει και το σημερινό αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά Χανίων.

Η επόμενη μέρα για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια ήταν ήρεμη και μίλησε τόσο με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη όσο και με ποδοσφαιριστές.

Στον Τσιώλη σύμφωνα με πληροφορίες είπε να είναι ήρεμος και να μην έχει κανένα πρόβλημα καθώς τον στηρίζει και πιστεύει στο έργο του ενώ το γεγονός ότι η ομάδα δεν φθάνει σε υψηλό σημείο απόδοσης οφείλεται στο μεταβατικό στάδιο που περνάει η ΑΕΛ και το «πάντρεμα» των νεομεταγραφέντων με τους παλιούς.

Θεωρεί ότι η ομάδα είναι σοβαρή και του χρόνου θα είναι πολύ δυνατή ενώ πιστεύει ότι η σωτηρία θα έρθει με εύκολο τρόπο και με πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή.

Τόνισε στον Τσιώλη ότι η διοίκηση γνωρίζει ποδόσφαιρο και ξέρει τις κινήσεις που θα κάνει και πώς θα διαχειριστεί την κρίση που υπάρχει.

Από κει και πέρα στους παίκτες ο Κούγιας είπε ότι είναι οι καλύτεροι και υπερτερούν από αυτούς που έχουν Ηρακλής, Βέροια, Λεβαδειακός αλλά ακόμα και της Κέρκυρας παρά την προχθεσινή ισοπαλία.

Εγκωμίασε τον Γκουλουζάντε που ακόμα και σαν δεξί μπακ πήγε πολύ καλά αν και η θέση του είναι επιθετικό χαφ ενώ από τις μεταγραφές είπε ότι ορισμένοι παίκτες ήρθαν για να πάρουν θέση στην ενδεκάδα ενώ άλλοι για εφεδρικοί.

Στο μεταξύ σχετικά με τα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στα χρήματα που δόθηκαν σε αγοραπωλησία, οικονομικές ζημιές της ομάδας πέρυσι και φέτος, ενώ αυτό που τονίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ.Κούγια είναι ότι η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή σαράντα παίκτες ενώ την πήρε με ένα δελτίο.

Ο ίδιος πάντως, όπως τόνισε όταν ανακοίνωσε την πώλησή της, θα τη δώσει σε κάποιον που θα εγγυάται πολύ καλή πορεία.

Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Ο Σάκης Τσιώλης που έφυγε προχθές «σκασμένος» από το γήπεδο καθώς η ομάδα του μετά από τέσσερα λεπτά από το δικό της γκολ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από την Κέρκυρα, χθες μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τα γκολ που δέχονται στα παιχνίδια που έχει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τους είπε χαρακτηριστικά... «Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τέτοια τέρματα. Δεχθήκαμε πέντε τέρματα τα οποία τα τρία είναι από στημένες φάσεις και τα δύο αυτογκόλ. Δεν γίνονται αυτά. Εγώ ξέρω ότι όταν κερδίζεις προσπαθείς να «ροκανίσεις» και λίγο τον χρόνο μέχρι να ηρεμήσουν οι συμπαίκτες σου και να «παγώσουν» οι αντίπαλοι. Εμείς τρέχαμε μετά το 1-0 θαρρείς και ήμασταν πίσω στο σκορ».

Πάντως ο προπονητής έκανε πρόβλεψη ότι το όριο της παραμονής στην κατηγορία θα είναι οι τριάντα βαθμοί με δεδομένη τη χαμηλή δυναμικότητα της Βέροιας και του Ηρακλή.

Χθες ο Σάκης Τσιώλης πήγε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και είδε την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Ηρακλή χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και πήρε μια «γεύση» για το τι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά το ερχόμενο Σάββατο.

Σήμερα η ομάδα θα έχει ρεπό και θα επανέλθει σε προπονητικούς ρυθμούς αύριο.

H SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις για τη 19η αγωνιστική της Super League έχουν ως εξής:

-ΑΕΛ-Κέρκυρα         1-1 (80' Ναζλίδης - 84' Νίκιτς)

-Παναιτωλικός-Ατρόμητος   2-0(12' Μαρκόφσκι, 76' Μουνιός)

-ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός        1-1 (31' Κόντε - 56' Μπεργκ)

-ΑΕΚ-Βέροια 6-0 (12', 89' Χριστοδουλόπουλος, 15' Λαμπρόπουλος, 25' Μάνταλος, 36'αυτ. Τομάς, 40' Βράνιες)

-Πανιώνιος-Ξάνθη    2-0 (22' Κόρμπος, 67'πεν. Μπεν)

-ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης  3-2 (28' Σακχόφ, 70' Πρίγιοβιτς, 84' Ενρίκε - 18',79' Μανιάς)

-Ολυμπιακός-Ηρακλής       3-0 (2' Βιάνα, 42' Ελιουνούσι, 56' Φορτούνης)

ΣΗΜΕΡΑ

19:30 Λεβαδειακός-Πλατανιάς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        48

2. ΠΑΟΚ       35

3. Πανιώνιος  35

4. Ξάνθη       32

5. Παναθηναϊκός      32

6. ΑΕΚ          29

7. ΠΑΣ Γιάννινα       27

8. Πλατανιάς 25 -18αγ.

9. Ατρόμητος 23

10. Παναιτωλικός     22

11. Αστέρας Τρίπολης       20

12. Κέρκυρα  19

13. ΑΕΛ        17

14. Λεβαδειακός      14 -18αγ.

15. Βέροια    13

16. Ηρακλής  13

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(20η):

ΣΑΒΒΑΤΟ(11/2)

15:00 Βέροια-Πανιώνιος

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΛ

ΚΥΡΙΑΚΗ(12/2)

15:00 Κέρκυρα-Λεβαδειακός

17:15 Ξάνθη-ΠΑΟΚ

17:15 Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

ΔΕΥΤΕΡΑ(13/2)

19:30 Ηρακλής-ΑΕΚ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

-12 ΓΚΟΛ: Γιουνές (ΞΑΝΘΗ), Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

-9 ΓΚΟΛ: Μπεργκ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

-8 ΓΚΟΛ: Ναζλίδης (ΑΕΛ), Κόντε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

-6 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Λε Ταλέκ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μιλιβόγεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γ. Γιακουμάκης, Μανούσος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

-5 ΓΚΟΛ: Πέκχαρτ (ΑΕΚ), Ούμπιδες, Τόνσο, Τουράμ (ΚΕΡΚΥΡΑ), Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λέτο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαρκόφσκι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ανσαριφάρντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μάτος (ΠΑΟΚ)

-4 ΓΚΟΛ: Ιωαννίδης, Μάσα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Τόνι Σίλβα, Π. Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Ουάρντα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μασούντ, Μπεν (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

-3 ΓΚΟΛ: Αλμέιδα (ΑΕΚ), Στανισάβλιεβιτ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Σαρπόνγκ (ΒΕΡΟΙΑ), Επστάιν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Βασιλακάκης (ΞΑΝΘΗ), Σεμπά, Ελιουνούσι (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λεντέσμα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάκος (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ρισβάνης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Ροντρίγκες, Κουλούρης, Μυστακίδης (ΠΑΟΚ), Μαμπουλού (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

-2 ΓΚΟΛ: Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Τσουκαλάς, Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καπετάνος, Βίτι (ΒΕΡΟΙΑ), Περόνε, Λεοζίνιο, Κυριακίδης (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ντουαλά (ΚΕΡΚΥΡΑ), Αβραάμ (ΛΑΡΙΣΑ), Μάντζιος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λάζιτς, Τριάδης (ΞΑΝΘΗ), Μποτία, Καρντόσο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λουντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάρκος Πάουλο, Μουνιός (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Φούντας, Κόρμπος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Περέιρα, Κάμπος, Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), Τζημόπουλος, Κοζορώνης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

1 ΓΚΟΛ: Βράνιες, Ντίντακ, Μπακασέτας, Βάργκας, Αραβίδης, Σιμόες (ΑΕΚ), Ιγκόρ Σίλβα, Καλτσάς, Μπάρτος, Μάσα, Φαρίνια, Νίκο Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Παπαδόπουλος, Λημνιός, Φυτανίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, Τόνι Κάλβο, Λινάρδος (ΒΕΡΟΙΑ), Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Στάμου (ΗΡΑΚΛΗΣ), Αρναρέλης, Γεωργακόπουλος, Κόντος, Νίκιτς (ΚΕΡΚΥΡΑ), Μαρουκάκης, Γκόλιας, Ντοντό, Βαρέλα, Γκαγέχο, Ικάουνιεκς, Ρέντζας (ΛΑΡΙΣΑ), Ουόν, Καραχάλιος, Γιουσούφ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σολτάνι, Ντε Λούκας, Λισγάρας (ΞΑΝΘΗ), Μάριν, Ντομίνγκες, Μάρτινς, Φιγκέιρας, Μανθάτης, Βιάνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γουακάσο, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Φερέιρα, Μ.Ροντρίγκες, Τομανέ, Ρόσα, Ρότσα, Κούσας, Κλέσιο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Τασουλής, Ενγκόγκ, Καθάριος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λέοβατς, Βαρέλα, Πέλκας, Σακχόφ, Πρίγιοβιτς, Πέδρο Ενρίκε (ΠΑΟΚ), Γιάκος, Ακόστα, Ζάιρο, Βιδάλ, Μιχαήλ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Μουνάφο, Πριντέτα, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Βάντερσον (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λαζαρίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μαλόν (ΒΕΡΟΙΑ), Ανδρεόπουλος, Ιωάννου (ΚΕΡΚΥΡΑ), Ρέντζας (ΛΑΡΙΣΑ), Τομάς (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σβάρνας (ΞΑΝΘΗ), Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Βάντερσον, Μπανανά (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass