Οι στρατηγοί ήταν στην κερκίδα...

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017 14:40

Οι στρατηγοί ήταν στην κερκίδα και όχι στο γήπεδο καθώς μια από τις τελευταίες φορές είδε την ΑΕΛ ο πρώην διοικητής 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης (αναλαμβάνει αρχηγός ΓΕΕΦ Κύπρου) που όμως θα έχει στη μεγαλόνησο πάντα τις αναμνήσεις από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ και το πώς μια πόλη ζει για μια ομάδα.

Μαζί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο υποστράτηγος ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛΑΣ Δημήτρης Κοτσιαύτης και ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας.

Όμως υπήρχε άλλος ένας στρατηγός, ο Φραγκούλης Φράγκος επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας που έρχεται συχνά πυκνά στη Λάρισα λόγω της καταγωγής της γυναίκας του και των φίλων που έκανε ως διοικητής της 1ης Στρατιάς. Παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον πρόεδρο της Exalco Γιάννη Καντώνια και τον επιστήθιο φίλο του Αποστόλη Μωραΐτη. Μιλώντας μαζί του μας είπε ότι η ΑΕΛ είναι η ομάδα που του έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση για το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι ενώ για τον αγώνα είπε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλύτερα ειδικά στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια ομάδα που φάνηκε κουρασμένη. Πάντως επισήμανε ότι αν δεν έβαζε το δεύτερο γκολ ο ΠΑΟΚ νωρίς ίσως η ΑΕΛ να είχε ελπίδες μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ μας είπε ότι δίκαια κέρδισε και το είδαν όλοι οι φίλαθλοι ενώ πιστεύει ότι η ΑΕΛ έχει δυνατότητες για καλύτερο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass