Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Ούτε φανέλες ούτε ονόματα...»

*«Τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Κέρκυρα καθοριστικά για την πορεία μας»

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 14:15 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιαν 2017 15:15

Η ισοπαλία που έφερε η ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή(1-1) ανήκει στο παρελθόν και όλοι πλέον κοιτάνε το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Οι δυο αναμετρήσεις θα γίνουν στο Ael Fc Arena και θα κρίνουν πολλά για τη βαθμολογική τύχη της λαρισινής ομάδας.

Χθες ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης μίλησε στους παίκτες εφ’ όλης της ύλης. Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή για τον οποίο τόνισε το πόσο σημαντικός ήταν ο βαθμός που πήρε η ομάδα αφού σε περίπτωση ήττας η λαρισινή ομάδα θα είχε μειονέκτημα. Με το βαθμό αυτό απέκτησε πλεονέκτημα έναντι του Ηρακλή ενώ διατηρεί σημαντικό και έναντι της Βέροιας.

Ο Τσιώλης εκεί που μίλησε αρκετά ήταν για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα και στα δύο συστήματα που εφάρμοσε το 4-3-3 και το 4-4-1-1 λέγοντας ότι έδειξαν οι παίκτες να υστερούν στο δημιουργικό παιχνίδι και στο κράτημα της μπάλας.

Εγκωμίασε τον Μασαλέσα ενώ είπε ότι στο 4-3-3 ήθελε περισσότερα από τον Αναστασόπουλο και τον Ντέλετιτς, ενώ στο 4-44-1-1 υπήρχε πρόβλημα με τα άκρα κυρίως με Ντέλετιτς και Ικάουνιεκς.

Πάντως έδειξε δυσαρεστημένος όταν πληροφορήθηκε ότι ο σπίκερ του αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για αλλαγή συστήματος με τρία σέντερ μπακ κάτι που δεν έγινε ποτέ και έξι παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Στη συνέχεια άρχισε την ανάλυση των μελλοντικών αγώνων λέγοντας ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το βαθμολογικό μέλλον της ΑΕΛ. Το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει μεθαύριο με τον ΠΑΟΚ γνωρίζει, είπε ότι παίζει με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά οι παίκτες οφείλουν να γνωρίζουν ότι αν θέλουν να πετύχουν τον φετινό τους τόνο δεν πρέπει να καταλαβαίνουν ούτε από φανέλες ούτε από ονόματα.

Από κει και πέρα μίλησε και για τον αγώνα με την Κέρκυρα που είπε ότι είναι κρίσιμο παιχνίδι και αν η ομάδα κερδίσει πολύ πιθανό να βελτιώσει σημαντικά τη βαθμολογική της θέση.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Super League:

*Ηρακλής-ΑΕΛ         1-1

(43'αυτ. Ρέντζας - 10' Ρέντζας)

*Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος      1-1

(43'πεν. Μάσα - 47' Ταπόκο)

*Ξάνθη-ΑΕΚ  0-0

*Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός        0-0

*Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα   1-1

(60' Λε Ταλέκ - 90+5' Κόντε)

*Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ         0-1

(62' Μυστακίδης)

*Πλατανιάς-Κέρκυρα          2-1

(48' Βάντερσον, 84'πεν. Μανούσος - 39' Τουράμ)

*Βέροια-Ολυμπιακός          1-2

(24' Σαρπόνγκ - 11' Φορτούνης, 35' Μιλιβόγεβιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)

Ολυμπιακός  45

Πανιώνιος     32

Ξάνθη 32

Παναθηναϊκός          31

ΠΑΟΚ 29 -17αγ.

ΑΕΚ    26

ΠΑΣ Γιάννινα 26

Πλατανιάς     25

Ατρόμητος     23

Αστέρας Τρίπολης   20

Παναιτωλικός 19

Κέρκυρα       17 -17αγ.

ΑΕΛ    16 -17αγ.

Λεβαδειακός 14

Βέροια          13

Ηρακλής        12 -17αγ.

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς.

**Στον Ηρακλή δεν υπολογίζουμε την αφαίρεση των τριών βαθμών

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

4 Φεβρουαρίου

Α.Ε.Λ.-Κέρκυρα       15:00

Παναιτωλικός-Ατρόμητος Αθ.        17:15

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός         19:30

5 Φεβρουαρίου

A.E.K.-Βέροια         15:00

Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τριπ.    17:15

Πανιώνιος-.Ξάνθη    17:15

Ολυμπιακός-Ηρακλής         19:30

6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Πλατανιάς     19:30

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

12 ΓΚΟΛ: Γιουνές (ΞΑΝΘΗ), Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

8 ΓΚΟΛ: Μπεργκ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

7 ΓΚΟΛ: Ναζλίδης (ΛΑΡΙΣΑ), Κόντε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

6 ΓΚΟΛ: Λε Ταλέκ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μιλιβόγεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γ. Γιακουμάκης, Μανούσος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

5 ΓΚΟΛ: Πέκχαρτ, Μάνταλος (ΑΕΚ), Ούμπιδες, Τόνσο, Τουράμ (ΚΕΡΚΥΡΑ), Λέτο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ανσαριφάρντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ),

4 ΓΚΟΛ: Ιωαννίδης, Μάσα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Τόνι Σίλβα, Π. Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρκόφσκι, Ουάρντα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μασούντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μάτος (ΠΑΟΚ)

3 ΓΚΟΛ: Αλμέιδα (ΑΕΚ), Στανισάβλιεβιτ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Σαρπόνγκ (ΒΕΡΟΙΑ), Επστάιν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Βασιλακάκης (ΞΑΝΘΗ), Σεμπά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λεντέσμα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάκος (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μπεν, Ρισβάνης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Ροντρίγκες, Κουλούρης, Μάτος (ΠΑΟΚ), Μαμπουλού (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

2 ΓΚΟΛ: Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Ροντρίγκες (ΑΕΚ), Τσουκαλάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καπετάνος, Βίτι (ΒΕΡΟΙΑ), Περόνε, Λεοζίνιο, Κυριακίδης (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ντουαλά (ΚΕΡΚΥΡΑ), Αβραάμ (ΛΑΡΙΣΑ), Μάντζιος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λάζιτς, Τριάδης (ΞΑΝΘΗ), Μποτία, Ελιουνούσι, Καρντόσο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λουντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάρκος Πάουλο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Φούντας, (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μυστακίδης, Περέιρα, Κάμπος, Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), Τζημόπουλος, Κοζορώνης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

1 ΓΚΟΛ: Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Μπακασέτας, Βάργκας, Αραβίδης, Σιμόες (ΑΕΚ), Ιγκόρ Σίλβα, Καλτσάς, Μπάρτος, Μάσα, Φαρίνια, Νίκο Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Παπαδόπουλος, Λημνιός, Φυτανίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, Τόνι Κάλβο, Λινάρδος (ΒΕΡΟΙΑ), Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Στάμου (ΗΡΑΚΛΗΣ), Αρναρέλης, Γεωργακόπουλος, Κόντος (ΚΕΡΚΥΡΑ), Μαρουκάκης, Γκόλιας, Ντοντό, Βαρέλα, Γκαγέχο, Ικάουνιεκς, Ρέντζας (ΛΑΡΙΣΑ), Ουόν, Καραχάλιος, Γιουσούφ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σολτάνι, Ντε Λούκας, Λισγάρας (ΞΑΝΘΗ), Μάριν, Ντομίνγκες, Μάρτινς, Φιγκέιρας, Μανθάτης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γουακάσο, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μουνιός. Φερέιρα, Μ.Ροντρίγκες, Τομανέ, Ρόσα, Ρότσα, Κούσας, Κλέσιο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Τασουλής, Κόρμπος, Ενγκόγκ, Καθάριος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λέοβατς, Βαρέλα, Πέλκας (ΠΑΟΚ), Γιάκος, Ακόστα, Ζάιρο, Βιδάλ, Μιχαήλ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Μουνάφο, Πριντέτα, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Βάντερσον (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λαζαρίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μαλόν (ΒΕΡΟΙΑ), Ανδρεόπουλος, Ιωάννου (ΚΕΡΚΥΡΑ), Ρέντζας (ΛΑΡΙΣΑ), Σβάρνας (ΞΑΝΘΗ), Βάντερσον, Μπανανά (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ), Βαρέλα (ΠΑΟΚ)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass