ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Σάκης Τσιώλης: Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2017 14:20 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιαν 2017 14:24

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης δήλωσε τα εξής:

«Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είχε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Βέροιας και γνωρίζαμε πως θα πιεστούμε. Βαθμολογικά για εμάς το αποτέλεσμα ήταν καλό, ο Ηρακλής έμεινε κάτω από εμάς, ενώ αν χάναμε θα μας είχε και από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Σε δύο τρεις περιπτώσεις, δεν λειτουργήσαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή. Και εμείς όμως σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια μας είχαμε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βάλαμε. Θετικό είναι το αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για την κακή απόδοση της ΑΕΛ: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είχαμε νευρικότητα. Και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε κακό σημείο για εμάς. Με την είσοδο του Περόνε ο Ηρακλής έφερε τη μπάλα στην περιοχή μας, ενώ ο Λεοζίνιο μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα».

Για τη «μάχη» της παραμονής: «Έχει ένα γύρο ακόμα έχουμε και ένα παιχνίδι λιγότερο. Και εμείς και ο Ηρακλής θέλουμε βαθμούς και νίκες για να φύγουμε από αυτή τη θέση για να αισθανόμαστε άνετα. Με πίεση δε μπορεί να παίξεις καλό ποδόσφαιρο

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα έχουμε τέτοια πίεση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 8 νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια και είναι σε καλή κατάσταση. Όπως και να έχει είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να αντιδράσουμε».

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ(τεχνικός του Ηρακλή): «Ήταν ένα ματς που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αφενός γιατί κάναμε αναγκαστική αλλαγή στο ζέσταμα και αφετέρου γιατί δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση. Ουσιαστικά χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν είχαμε μεγάλη ενέργεια. Αυτό που με φόβιζε περισσότερο ήταν ότι η ομάδα έρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αυτό που είδα στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο. Πάθος, ενέργεια, οργανωμένες επιθέσεις ήταν η εικόνα μας στην επανάληψη, αλλά αυτό που μένει είναι η ισοπαλία. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο την εμφάνιση και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι την Τετάρτη. Είχαμε αρκετές τελικές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Ειδικά για το πάθος και τις φάσεις που έκαναν τα παιδιά»

Για τον Περόνε και τους τραυματίες: «Οι γιατροί έπεσαν πάνω του, τον φρόντισαν και είπαμε να δούμε μέχρι το ημίχρονο. Στο ημίχρονο ήταν έτσι και έτσι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μου είπε θα μπω. Θα δούμε τι έχει. Ο Κούρος έχει ένα χτύπημα. Μούδιαζε το πόδι του. Ο Μοντέιρο ήταν κουρασμένος. Τους ρωτούσα όλη την ώρα. Ο Μοντέιρο έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο Γροντής και ο Δώνης έρχονται από μια αγωνιστική απραξία και κάποια στιγμή θα βγει η κόπωση. Ελπίζω μόνο να μην είναι με την Κέρκυρα»

Για την εμφάνιση: «Περίμενα ότι η ΑΕΛ θα είχε περισσότερη ενέργεια. Δεν ξέρω αν είναι το DNA της ομάδας ή τα παιδιά αλλά σήμερα τα έδωσαν όλα»

Για τις μεταγραφές και τον Μπαστακό: «Θέλουμε δεξί μπακ. Έχω καταλήξει στην θέση αλλά όχι στον παίκτη. Ίσως να έχουμε επιλογή από αύριο αλλά παίζεται. Καμιά φορά ενώ συμφωνούμε, κάτι χαλάει στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να πάρει εύκολα παίκτη. Έχω μερικές περιπτώσεις στο μυαλό μου και για το εξάρι, εκτός αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην θέση του ακραίου επιθετικού. Έχει όρεξη και στοιχεία για να βοηθήσει ο Μπαστάκος. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτόν. Είναι καθαρόαιμος επιθετικός»

*Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει, το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Καβουσάκη. Συμπληρωματικά, η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ.Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τον κύριο με "Κ" κεφαλαίο, Ζαχαρία Καβουσάκη. Δυστυχώς, η σκληρή πραγματικότητα του ποδοσφαίρου και ο ανταγωνισμός που επικρατεί, μας έφεραν στη δύσκολη θέση να αποχωριστούμε ένα από τα καθαρότερα και πλέον αξιόλογα ποδοσφαιρικά παιδιά μας. Ο Καβουσάκης μαζί με τον Ξενοδόχοβ, ήταν από τους βασικότερους συντελεστές της περσινής ανόδου. Του ευχόμαστε τη μεγαλύτερη επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass