ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συζήτησαν για τη διεξαγωγή σχολικών πρωταθλημάτων

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2017 10:00

Ενόψει της έναρξης των σχολικών πρωταθλημάτων, πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Ιωάννη Καψάλη, στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας, συνάντηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής αυτών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα πιθανά προβλήματα κατά τη διεξαγωγή των αγώνων και οι δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν λόγω ενδεχόμενων αρνητικών συμπεριφορών και εντάσεων που δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες και το ομαδικό πνεύμα και στη συνέχεια προτάθηκαν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

Τη συζήτηση συντόνισαν ο κ. Ιωάννης Καψάλης πρόεδρος της επιτροπής και ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Γιώργος Λαπούσης ως επόπτης.

Συμμετείχαν επίσης η κ. Ευαγγελία Κρεμεζή, προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, η κ. Ασπασία Ντανίκα, υπεύθυνη ομάδας Φυσικής Αγωγής και αντιπρόεδρος Α΄ της οργανωτικής επιτροπής, ο Σωκράτης Παπαστεργίου, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο Κωνσταντίνος Μπόλης από το γραφείο της Δ.Δ.Ε. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass