Θεοδοσιάδης: Ακολουθούν δεκαπέντε τελικοί

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 18:55

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την τεράστια νίκη του Απόλλωνα Λάρισας με 5-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης επί της Νίκης Βόλου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» πάντως μίλησε για τους δεκαπέντε τελικούς που ακολουθούν, τονίζοντας πως αν και η ομάδα είναι «πρωταθλήτρια χειμώνα» δεν σημαίνει πως κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν σήμερα σε ένα βαρύ και «ιδιαίτερο» αγωνιστικό για το καθαρό και αθλητικό παιχνίδι που πρόσφεραν, χωρίς ακρότητες.

Σχετικά με την ομάδα μου, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για τη σημερινή τους νίκη. Μία δίκαιη νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Σήμερα ολοκληρώσαμε το πρώτο γύρο και την επόμενη αγωνιστική ξεκινά ο δεύτερος με τους δεκαπέντε τελικούς μπροστά. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε, καθώς παιχνίδι που περνάει δεν ξαναγυρνά. Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παιδιών και από την καθημερινότητα στις προπονήσεις.

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, εμείς δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά. Η Νίκη Βόλου μας απείλησε με μία κλασική ευκαιρία, φάση που σταθήκαμε τυχεροί. Θα έλεγα ένα πρώτο ημίχρονο με υψηλό ρυθμό με δύο ομάδες όπου σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτά. Εμείς προηγηθήκαμε στο τριάντα και καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ με τα γρήγορα γκολ, η κυριαρχία της ομάδας μας ήταν καθολική. Δεν θα σταθώ στο σκορ, αλλά στο γεγονός πως πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς απέναντι σε μία ιστορική και καλή ομάδα που θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας.

Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, καθώς η εβδομάδα είναι «βαριά» για όλες τις ομάδες. Ακολουθεί το παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα μας, κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’αυτό το ματς. Για εμάς κι εκεί μονόδρομος θα είναι οι τρεις βαθμοί.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που αν και καθημερινή μέρα για την πόλη βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε τον προσπάθεια των παικτών. Καλή συνέχεια και στην ομάδα της Νίκης Βόλου».

-για τον δεύτερο γύρο και τις μεταγραφές: «Εγώ στέκομαι στην ουσία. Έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο γύρο και έχουμε παίξει όλοι με όλους. Έχουμε δει τις ομάδες και ξέρουμε πως αγωνίζεται ο καθένας. Εμείς πρέπει να είμαστε στα επόμενα δεκαπέντε παιχνίδια έτοιμοι και μακάρι στις 22 Μαΐου να είμαστε εμείς αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα. Κανείς δεν θα μας δώσει το πρωτάθλημα κι ας είμαστε πρωταθλητές χειμώνα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ενδεχομένως να γίνει ακόμα μία προσθήκη στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες, αλλά είναι δύσκολη αυτή η περίοδος από τη στιγμή που θέλεις να κάνεις μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού».

Στέφανος Ξηρόφωτος: «Η σημερινή είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για εμάς, με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Στον αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε να προηγηθούμε και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τριάντα κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Γενικά στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, παρόλα αυτά χάναμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στον αγώνα, γνωρίζοντας πως αν συνεχίζαμε έτσι θα ισοφαρίζαμε αλλά τα δύο γκολ στο 46′ και 47′ ήταν ένα σοκ για εμάς. Αυτό ήταν και το σημείο που πετάξαμε λευκή πετσέτα.

Αυτή είναι μία μεγάλη αποτυχία, όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα καθώς παίζαμε στην έδρα του πρωτοπόρου και θα μπορούσαμε να χάσουμε. Αλλά η έκταση του σκορ και ο τρόπος είναι αυτό που μας αφήνει μία πικρή γεύση. Ευθύνη φέρνουμε όλοι στην ομάδα και πρώτος εγώ».

-για τον αν η Νική μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα: «Έχουμε βρεθεί πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτή τη φορά είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το μόνο έυκολα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι να τα παρατήσεις. Εγώ προσωπικά είμαι αυτός που θα πάρω την ευθύνη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσω».

Βασίλης Σαχινίδης: «Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Πήραμε μία δίκαιη νίκη και κοιτάμε σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τους τρεις πόντους για να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστούμε το κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε με τέτοιες καιρικές συνθήκες και τους θέλουμε σε κάθε αγώνα δίπλα μας».

Γιώργος Παρασκευαΐδης: «Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για εμάς, μετά από αυτή τη βαριά ήττα για το σύλλογο. Όταν έχεις δεχθεί πέντε γκολ, είναι δύσκολο να εξηγήσεις πως στο πρώτο ημίχρονο ήσουν καλύτερος και ότι έχασες μία κλασική ευκαιρία για να ανοίξεις το σκορ. Είναι δύσκολο να πεις πως ήσουν αγωνιστικός, είναι δύσκολα όλα. Δεν λες τίποτα, κλείνεις το στόμα και περιμένεις το επόμενο παιχνίδι με ανυπομονησία για να πάρεις τη νίκη που ίσως κάνει τα πράγματα καλύτερα.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λάρισας για τη δίκαιη νίκη. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεχθήκαμε τα γκολ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, πάθαμε αυτό που φοβηθήκαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ξέρουμε πως είναι πολύ βαριά ήττα. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι και όπως είπε και ο προπονητής να δείξουμε πως δεν τα παρατάμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass