ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (13.30) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Κομβικό παιχνίδι για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΛ

• Ενώ διαδικαστικό χαρακτήρα θα έχει το παιχνίδι των Παίδων (11.30) • Γ. Καμάκας: «Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν τη νίκη»

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 8:10

Κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει η σήμερα στην Κέρκυρα (13.30) η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Λίγο νωρίτερα (11.30) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Παίδων, η οποία έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τους δύο αντιπάλους, αφού η πρόκριση στην κατηγορία των Παίδων έχει ήδη κριθεί.
Αναλυτικά:
Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς χρειάζεται ισάριθμες νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του α’ γύρου της διοργάνωσης, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της (με δεδομένο ότι η πρωτοπόρος Άρτα δεν έχει κάνει το ρεπό της). Έτσι σήμερα στην Κέρκυρα θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα και να αγκαλιάσει την πρόκριση, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που παρουσιάζεται βαθμολογικά αδιάφορος.
«Παρ’ όλο που σε όλο τον νομό το τελευταίο 20ήμερο οι ομάδες έμειναν χωρίς προπόνηση και κατά συνέπεια και οι παίκτες των Μικτών, εμείς με τη λύση που βρήκαμε και ειδικά την τελευταία εβδομάδα κάναμε προπονήσεις και μέσα από το φιλικό που δώσαμε διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη» σχολίασε από την πλευρά του ο υπεύθυνος προπονητής των Νέων, Γιώργος Καμάκας και πρόσθεσε:
«Μπορεί ο αντίπαλος να είναι αδιάφορος, δεν παύει από τη μία το μεγάλο ταξίδι και από την άλλη ο πλαστικός χλοοτάπητας στον οποίο καλούμαστε να παίξουμε, να μας επηρεάσουν, όπως ακριβώς έγινε στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Όμως τα παιδιά δείχνουν ότι θέλουν το παιχνίδι και το πιστεύουν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μυαλό των Λαρισαίων θα βρίσκεται σήμερα και στη Ν. Σελεύκεια, όπου η ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Άρτας, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.
Στην αποστολή της Μικτής Νέων ΕΠΣΛ, συμπεριλήφθηκαν οι Ντέκας (Αβέρωφ), Δούνιας, Καραούλας, Βλαχάκης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπακωνσταντίνου (Αχιλλέας Φ.), Ντιντής (Ηρακλής Λάρ.), Δάκτυλας, Κόκκοβας (Καλοχώρι), Έξαρχος (Πελασγιώτιδα), Πατσιούρας Δ., Κολοκυθόπουλος (Προμηθέας), Μπουροτζήκας, Ζαχαράκης (Τοξότης), Δραχαλίβας, Λεβέντης, Καλφούτζος (Οικονόμος), Τσακνάκης (Φαλανιακός) και Τσαρουχάς (Νίκη Μιχαήλ).

 

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Στην κατηγορία των Παίδων, η πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού έχει ήδη κριθεί, αφού η πρωτοπόρος Άρτα έχει προβάδισμα οκτώ βαθμών, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Έτσι το σημερινό παιχνίδι για τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και στόχος είναι η καλή εμφάνιση, η απόκτηση εμπειριών και η δοκιμή νέων ποδοσφαιριστών.
«Καλέσαμε ορισμένα καινούργια παιδιά τα οποία θέλουμε να δούμε και παράλληλα θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες και σε κάποια άλλα» σχολίασε από την πλευρά του ο υπεύθυνος προπονητής των Παίδων της ΕΠΣΛ, Γιώργος Κεραμάρης τονίζοντας ότι στόχος είναι μία καλή εμφάνιση.
Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Ντέκας (Αβέρωφ), Γκούμας, Νικολακούλης, Μπούρας (ΑΕΛ), Δεληγιάννης (Ακαδ. Πλίτση), Μασούρας (Ανθούπολη), Καλόγηρος (Αργυροπούλι), Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Νταϊάκης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μπλάντας (Ηρακλής Λάρ.), Μπάγκας (Μαυροβούνι), Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Καραγιάννης (Οικονόμος), Καπετανόπουλος (Προμηθέας), Γκαντούνας (Π.Ο.Ε.) και Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.).

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Ηπείρου
ΕΠΣ Θεσπρωτίας-ΕΠΣ Άρτας
Ρεπό: ΕΠΣ Τρικάλων

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
• ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Άρτας*    8-1    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΠΣ Λάρισας    11-3    9
ΕΠΣ Τρικάλων*    8-3    7
ΕΠΣ Ηπείρου    8-7    7
ΕΠΣ Θεσπρωτίας    6-6    7
ΕΠΣ Κέρκυρας    2-9    3
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    1-15    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

• ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Άρτας*    22-2    15
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΠΣ Λάρισας    10-3    7
ΕΠΣ Ηπείρου    11-5    7
ΕΠΣ Τρικάλων*    3-11    5
ΕΠΣ Θεσπρωτίας    5-9    4
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    3-16    3
ΕΠΣ Κέρκυρας    1-9    1
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass