ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Βολές Τσιώλη για διαιτησία

• Παραπέμπεται από τον παρατηρητή Τάσο Κάκο ο διαιτητής Νεοφυτιάδης • Κανονικά στην προπόνηση ο Αβραάμ • Δεν παίζει ο Ντέλετιτς με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2017 15:19

Για πρώτη φορά από τότε που είναι προπονητής στην ΑΕΛ είτε την περσινή χρονιά είτε τη φετινή, ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του έριξε ευθείες βολές στη διαιτησία για την ισοπαλία που έφερε η ΑΕΛ κόντρα στον Πλατανιά Χανίων.

Βέβαια για να το πράξει αυτό είχε στα χέρια του τις πληροφορίες για την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας του συγκεκριμένου αγώνα Τάσου Κάκου για τον διαιτητή κ. Νεοφυτιάδη που παραπέμπεται.
Συγκεκριμένα ο κ. Κάκος υποστηρίζει ότι δε δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ όχι στη φάση του Ναζλίδη αλλά σε κράτημα του Μπανανά πάνω στον Ικάουνιεκς στο 77’ ενώ έπρεπε να αποβάλει στο 80’ τον Μουνάφο που ανέτρεψε τον Ντέλετιτς ενώ έκανε λάθος σε δύο αποφάσεις κόρνερ που αδίκησαν την ΑΕΛ. Ένα που δεν έδωσε υπέρ της στο τέλος και ένα που έδωσε σε βάρος της όταν η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου από το σώμα του Μπανανά. Γενικά η διαιτησία ήταν πολύ άσχημη και η παραπομπή από τον Τάσο Κάκο δικαιώνει, αυτή τη φορά, όλες τις διαμαρτυρίες της Λαρισινής ομάδας.
Βέβαια οι δύο βαθμοί χάθηκαν και μάλιστα ο Τσιώλης είπε ότι πιθανόν την Τετάρτη αν η Βέροια κερδίσει τον Ηρακλή κινδυνεύει η ομάδα να βρεθεί πιο χαμηλά βαθμολογικά. Αυτό το τόνισε για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην κρισιμότητα του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή και την κατάλληλη προετοιμασία που πρέπει να κάνουν οι παίκτες ώστε να μην χάσουν σ’ αυτή την αναμέτρηση που πλέον θεωρείται από τις πιο σημαντικές που θα δώσει η ΑΕΛ μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Αν κερδίσει τον Ηρακλή τον στέλνει στη Β’ εθνική κατηγορία ενώ σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα συνεχίζει να είναι μπλεγμένη σε μεγάλες περιπέτειες. Κάτι το οποίο προμηνύει κάθε παιχνίδι και περισσότερο άγχος.
Πάντως χθες υπήρχε μια ευχάριστη είδηση ότι προπονήθηκε κανονικά ο Ανδρέας Αβραάμ τον οποίο υπολογίζει ο Τσιώλης για τον αγώνα του Σαββάτου ενώ είδε με ευχαρίστηση την μεγάλη βελτίωση του Βαρέλα και τη γρήγορη προσαρμογή του Τσακοπίνο.
Ο μόνος ποδοσφαιριστής που θα είναι απόντας θα είναι ο Ντοντό.
Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»
Αύριο ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα αναλάβει ρόλο «κατασκόπου» καθώς θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση Βέροιας-Ηρακλή (εξ αναβολής αγώνας) που θα τον δει με τον γυμναστή της ομάδας Κοσμά Στράτο.ΧΩΡΙΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μίλος Ντέλετιτς στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά και ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 20ή αγωνιστική. Ο Βασίλης Ρέντζας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στον εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, που θα γίνει για την 19η αγωνιστική της Super League, στο AEL FC ARENA.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ:
Θωμάς Ναζλίδης 5, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς 5, Άντονι Φατιόν 5, Πάβολ Φάρκας 4, Βασίλης Ρέντζας 4 (Θα εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα με Κέρκυρα), Μίλος Ντέλετιτς 4 (Θα εκτίσει στον εκτός έδρας αγώνα με Ολυμπιακό), Νίκος Γκόλιας 3, Νίκος Αναστασόπουλος 3, Ανδρέας Αβραάμ 1, Βασίλης Κουτσιανικούλης 1, Γιάνις Ικάουνιεκς 1, Πάμπλο Γκαγιέχο 1, Νίκο Βαρέλα 1, Γεννάδιος Ξενοδόχοφ 1, Κώστας Θεοδωρόπουλος 1

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass