ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ (17.15, NS2)

Νίκη για να χαλαρώσει...

*Σε δίλημμα ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Τσιώλης

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2017 10:14

Η χθεσινή ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη στην αναμέτρηση Ηρακλής-Βέροια(1-1) βόλεψε την ΑΕΛ όσον αφορά στη μάχη της παραμονής αλλά για να χαλαρώσει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού θα πρέπει να βρει τον δρόμο προς τις νίκες.

Μέχρι τώρα αυτές έρχονται με το... ’σταγονόμετρο(τρεις όλες κι όλες) και πρέπει από δω και πέρα να είναι πολύ πιο προσεχτική.

Η αρχή μπορεί να γίνει σήμερα στον αγώνα που δίνει στις 17.15 με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων στο Ael Fc Arena που με «τρίποντο» θα απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα θα παρατείνει την αγωνία καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Ηρακλή(εκτός) και ΠΑΟΚ(εντός).

Αυτό το γνωρίζουν όλοι στη λαρισινή ομάδα και θα προσπαθήσουν από σήμερα να πάρουν βαθιές βαθμολογικές ανάσες με αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι και άτρωτος.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης έδειξε να προβληματίζεται αν θα παίξει 4-2-3-1 ή 3-5-2 συστήματα που εφήρμοσε και στη Βέροια την περασμένη Τετάρτη. Αν παίξει με 4-2-3-1 θα μπει κάτω από τα δοκάρια ο Θεοδωρόπουλος , στην άμυνα οι: Μονιάκης, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, στη μεσαία γραμμή οι: Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς, Γκαγέχο και Ναζλίδης ενώ σε περίπτωση που αγωνισθεί με 3-5-2 κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα οι: Γκόλιας, Τικίτο, Φάρκας, στη μεσαία γραμμή οι: Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Φατιόν , Ντέλετιτς, Ρέντζας και στην επίθεση οι: Ικάουνιεκς, Ναζλίδης.

Βέβαια όλα αυτά με επιφύλαξη αφού ο προπονητής μπορεί να ετοιμάζει και κάποια μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής όπως έκανε και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στα αξιοσημείωτα ότι υπολογίζει και τον νεοαποκτηθέντα Τσάκο που μπορεί να τον δούμε κάποια στιγμή.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» , Σάκης Τσιώλης επέλεξε την αποστολή η οποία έχει ως εξής: Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Κόντορ, Τικίτο, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ικάουνιεκς, Ντέλετιτς, Μασαλέσα, Γκαγιέχο, Ναζλίδης, Καπός, Τσάκο, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης και Βαρέλα.

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στη Λάρισα ήρθε χθες οδικώς ο Πλατανιάς Χανίων από την Αθήνα όπου παρέμεινε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο γκολκίπερ του Πλατανιά(και πρώην παίκτης της ΑΕΛ), Δημήτρης Σωτηρίου, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και θα επανεξεταστεί εκ νέου, από την άλλη ο Χρήστος Καρυπίδης είναι καλύτερα και απ' ό,τι φαίνεται επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Παράσχου, για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η αποστολή του Πλατανιά θα επιστρέψει στα Χανιά με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (23/01).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από τον Σύνδεσμο Κορινθίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά. Βοηθοί του ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος από τον σύνδεσμο Ημαθίας και Κωνσταντίνος Νικολαϊδής από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας, από την Ένωση Καρδίτσας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ :Κ17, Κ15

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα νέων της ΑΕΛ χθες στο γήπεδο της Αγιάς από την αντίστοιχη του Πλατανιά καθώς έχασε με 5-0. Τα γκολ πέτυχαν οι: Σκουλουδάκης(2), Παπανικολάου(2), Αμαραντίδης.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Καλούσης, Καρατάσιος, Κυρίτσης Γ., Αναγνώστης , Γεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καραλούλης, Χατζής , Νούσιος, Μακρής ενώ έπαιξαν και οι: Ντιντής, Καλφούτζος, Τζέκα.

Νίκες όμως πέτυχαν οι ομάδες Κ17 και Κ15 επί των αντίστοιχων της Βέροιας και μάλιστα με το ίδιο αποτέλεσμα (1-0) Το γκολ για την Κ17 πέτυχε ο Γκαλγκανόπουλος (12') ενώ για την Κ15 ο Μιλτιάδης (20').

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass