ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ (17.00)

Ντέρμπι με άρωμα Α1 για την ΑΕΛ

*Ενώ στις 15.15 ο Γυμναστικός θα δοκιμασθεί στην έδρα του πρωτοπόρου Πανιωνίου

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2017 8:55

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με σούπερ ντέρμπι για την ΑΕΛ, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης τον Αίολο Αστακού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ,

ενώ λίγο νωρίτερα στη Ν. Σμύρνη (15.15), ο Γυμναστικός θα δοκιμασθεί κόντρα στον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

Ντέρμπι με άρωμα Α1 Εθνικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης, όπου η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Αίολο Αστακού, έναν αντίπαλο που τρέφει μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή χρονιά. Παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι όχι μόνο μοιράζονται την ίδια θέση στον βαθμολογικό πίνακα αλλά παράλληλα έχουν πολλά ίδια στοιχεία, όπως για παράδειγμα την ίδια επίθεση και την ίδια άμυνα (980-913)!

Η λαρισινή ομάδα με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εδραίωσή της στην προνομιούχο πεντάδα και παράλληλα θα δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει στη φετινή διοργάνωση. Έτσι και με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στη σημερινή αναμέτρηση, η ΑΕΛ φιλοδοξεί να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει σαν ομάδα.

Το θετικό για τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (με εξαίρεση τον Σάκη Κουτίνα) οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι να πετύχουν τον στόχο τους.

«Έχουμε ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Το ότι έχουμε πολλά ίδια στοιχεία με τον αντίπαλό μας (ίδιες νίκες, ίδιες ήττες, ίδια επίθεση, ίδια άμυνα) σημαίνει ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς η διακοπή δεν μας επηρέασε. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ώστε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και υπερτερούμε» σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή των «βυσσινί» συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον και Κουβελάς.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΛ

Κόντρα στο μεγάλο φαβορί και μοναδική αήττητη ομάδα της Α2 που ακούει στο όνομα Πανιώνιος θα τεθεί σήμερα στις 15.15 στη Ν. Σμύρνη ο Γυμναστικός. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο με τη νίκη να μοιάζει με θαύμα για τους «πράσινους» οι οποίοι ωστόσο έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο 2017 πετυχαίνοντας πολύ σημαντική νίκη επί του Εθνικού.

Γνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου ο τεχνικός του ΓΣΛ, Στέφανος Πέρκος επισήμανε ότι «θα ταξιδέψουμε στη Ν. Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με στόχο αφενός να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπειά μας και αφετέρου να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι στην αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος».

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Σωτήρης Γκιουλέκας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι Τόζιος, Συνετός, Νίκολιτς, Κούτρας, Μπέμπης, Γουμενόπουλος, Τσουράκης, Σπυρόπουλος, Χαιρετίδη, Βουργιώτης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)

ΑΕ Λάρισας-Αίολος Αστακού

Μαχητές-Καβάλα

Ηρακλής-Φάρος

Ηράκλειο-Αμύντας (16.00)

Παγκράτι-Χολαργός

Ψυχικό-Αρκαδικός

Πανιώνιος-Γυμναστικός (15.15)

Εθνικός-Δούκας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος       26        13 -0

Ηρακλής         24        11 -2

Δούκας           24        11 -2

Φάρος Κερατσινίου   22        9 -4

Εθνικός          21        8 -5

ΑΕ Λάρισας   21        8 -5

Αίολος Αστακού        21        8 -5

ΑΕ Ψυχικού    19        6 -7

ΑΟ Αμύντας   18        5 -8

Μαχητές Πεύκων       18        5 -8

Καβάλα          17        4 -9

Αρκαδικός      17        4 -9

ΑΕ Χολαργού            17        4 -9

Γυμναστικός   16        3 -10

Ηράκλειο        16        3 -10

Παγκράτι         15        2 -11

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass