ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αναβλήθηκε το ματς Ελευθεροχώρι-Νεοκαισάρεια

* Στη Λευκάδα από σήμερα και με αισιοδοξία ο Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2017 11:29

Αναβολών συνέχεια αποφάσισε χθες η ΕΠΟ τόσο σε αγώνες της Γ' Εθνικής κατηγορίας ανδρών, όσο και της Γ' Εθνικής γυναικών, λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία και με τις αρμόδιες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων αναβάλλει τις προγραμματισμένες για αύριο Κυριακή αναμετρήσεις Εορδαϊκός - Αλμωπός Αριδαίας για τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής και Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας για τον 2ο όμιλο της ίδιας κατηγορίας.

Οι δύο αυτοί αγώνες ορίστηκαν για τις 29 Ιανουαρίου 2017, ενώ οι αγώνες της Κυριακής (29/1) μετατέθηκαν για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά την Γ' Εθνική γυναικών αναβολή αποφασίστηκε σε δύο αναμετρήσεις του 2ου ομίλου και πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια Άγιος Νέστωρ - Ασπρόμαυρες Αμαζόνες και Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας - Κιλκισιακός και σε μία στον 3ο όμιλο η οποία είναι ΠΑΟΚ Κοζάνης - Κέρκυρα. Και τα τρία αυτά παιχνίδια ορίστηκαν για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας και κατόπιν της έγκαιρης ενημέρωσης των αρμοδίων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο αγώνες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

1ος όμιλος

-Εορδαϊκός 2007 - Αλμωπός Αριδαίας (ορίστηκε στις 29/1/2017)

Οι προγραμματισμένοι για τις 29/1/2017 αγώνες Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός, ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας, μετατίθενται για την 01/02/2017.

2ος όμιλος

-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (ορίστηκε στις 29/1/2017)

Οι προγραμματισμένοι για τις 29/1/2017 αγώνες Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Αστέρας Πετρίτη, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου, μετατίθενται για την 01/02/2017.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2ος όμιλος

-Άγιος Νέστωρ - Ασπρόμαυρες Αμαζόνες (ορίστηκε στις 5/2/2017)

-Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας - Κιλκισιακός (ορίστηκε στις 5/2/2017)

3ος όμιλος

-ΠΑΟΚ Κοζάνης - Κέρκυρα (ορίστηκε στις 5/2/2017)

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χθες το απόγευμα και μετά από αρκετές ημέρες ο Απόλλων προπονήθηκε στο γήπεδο της Κοιλάδας, με τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αυριανή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση στην Κοιλάδα στις 10:30 το πρωί και εν συνεχεία ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία στις 2 μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα έχουν και οι νεομεταγραφέντες Καρακατσάνης, Μηνάς, Σκούπρας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass