ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA(17:15)

Μόνο νίκη ο στόχος της ΑΕΛ

*Έτοιμος ο Τσάκο, δεν αποκτήθηκε τελικά ο Μίλιτς * Με Κέρκυρα θα εκτίσει την ποινή ο Ρέντζας

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2017 15:55

Πάση θυσία νίκη θέλει η ΑΕΛ αύριο στο AEL FC ARENA(17:15), όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «βυσσινί» που έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο την περασμένη Τετάρτη στην Βέροια, θα επιδιώξουν αυτή τη φορά μπροστά στους φίλους τους, να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να είναι ουσιαστικοί, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς.

Αναμφισβήτητα θα είναι δύσκολη η αποστολή τους απέναντι σε ένα μαχητικό σύνολο, όμως αυτή τη φορά οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη φαίνονται αποφασισμένοι να πετύχουν... τρίποντο, ψυχολογίας το οποίο θα βελτιώσει και τη θέση της ΑΕΛ στη βαθμολογία.

Κατά τ' άλλα, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλεχάντρο Τσακοπίνο, να συμμετέχει κανονικά στη χθεσινή προπόνηση, η ΑΕΛ συνέχισε την προετοιμασία της και είναι έτοιμη.

Οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν χωρίς τους Αβραάμ και Ντοντό με τον Βραζιλιάνο να υπέστη ρήξη τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου, με ταυτόχρονη διάλυση μέρους του χόνδρου, κάτι που θα τον κάνει να μείνει εκτός γηπέδων για ένα μεγάλο διάστημα (4 μήνες).

Τέλος δηλώθηκε και η ποινή του Βασίλη Ρέντζα, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, και θα την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Παράλληλα, η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 το μεσημέρι και αμέσως μετά ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΛΙΤΣ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπόγκνταν Μίλιτς, μετά από απόφαση του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έλαβε υπόψην του την ετοιμότητα του Τσάκο.

Ο Μαυροβούνιος φορ πάντως υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις που ήταν «καθαρές», σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση.

Παράλληλα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί», ο Τσακοπίνο έχει το δικαίωμα να μετέχει στο αυριανό ματς με τον Πλατανιά, αφού έχει εκδοθεί το δελτίο του.

«1. Με απόφαση του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, Μπόγκνταν Μίλιτς.

Ο κ.Τσιώλης δήλωσε ότι καλύπτεται απόλυτα στη θέση του σέντερ φορ από το νεοαποκτηθέντα Αλεχάνδρο Τσακοπίνο, ο οποίος μαζί με τους Θωμά Ναζλίδη, Δημήτρη Καπό και παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντοντό, θα στελεχώνουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας, με συνέπεια να μην επιθυμεί την απόκτηση άλλου κυνηγού.

2. Εκδόθηκε το δελτίο του Αλεχάνδρο Τσακοπίνο ή «Τσάκο», ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του κ.Τσιώλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά».

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Πλατανιά, ωστόσο γίνεται γνωστό πως άπαντες καταβάλλουν προσπάθειες διόρθωσης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον παγετό των προηγούμενων ημερών ενώ υπάρχει η αισιοδοξία πως το γήπεδο θα παραμείνει λειτουργικό σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του παρά την πίεση του χρόνου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ως αποδέκτης σχετικών ερωτημάτων από φιλάθλους, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ιδιοκτήτρια του AEL FC ARENA, «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», δεν τίθεται κανένα ζήτημα με τη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά (5.15 μ.μ.), ο οποίος θα γίνει κανονικά.

Ταυτόχρονα έχουμε τη διαβεβαίωση πως μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα συνεχίσουν να καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές που όντως προκλήθηκαν από τον παγετό στις σωληνώσεις του γηπέδου και όσες προκλήθηκαν εξ’ αυτών στα υπόλοιπα δίκτυα και ιδιαίτερα στη δυτική πτέρυγα, προκειμένου οι απαιτούμενοι χώροι να καταστούν απολύτως λειτουργικοί.

Επισημάνθηκε ωστόσο ότι δεν είναι εφικτή ως την ημέρα του αγώνα η αποκατάσταση της παροχής νερού στην ανατολική πτέρυγα και στα «πέταλα».

Δεδομένων όλων των ανωτέρω, μεταξύ των οποίων και η συνέχιση των εργασιών, η Κυριακή ορίσθηκε από την «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» ως ημέρα ασφαλούς επανενεργοποίησης της κεντρικής παροχής ρεύματος και ύδατος του γηπέδου».

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑ

Το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και της μεγάλης έκπληξης της φετινής σεζόν, της Ξάνθης, η οποία είναι στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά της.

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την απόλυση του Ζοσέ Μοράις, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ντέρμπι ουραγών έχουμε στο Καυταντζόγλειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Βέροια.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

Καυτανζόγλειο 15:00 Ηρακλής-Βέροια

Πανιωνίου 17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός

«Γεώργιος Καραϊσκάκης» 19:30 Ολυμπιακός-Ξάνθη

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1

ΟΑΚΑ 15:00 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Δημοτικό Λιβαδειάς 17:15 Λεβαδειακός-Ατρόμητος

AEL FC Arena 17:15 ΑΕΛ-Πλατανιάς

ΕΑΚ Κέρκυρας 19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1

«Οι Ζωσιμάδες» 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 16 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        34-8   39

2. Ξάνθη       22-14  31

3. Πανιώνιος  21-13  28

4. Παναθηναϊκός (15 αγ.)   18-9   26

5. ΠΑΣ Γιάννινα       18-15  25

6. ΑΕΚ          23-16  22

7. Πλατανιάς (15 αγ.)         15-17  21

8. Ατρόμητος 17-24  21

9. ΠΑΟΚ (14)          19-11  20

10. Αστέρας Τρίπολης       18-22  19

11. Παναιτωλικός     21-22  19

12. Κέρκυρα (15 αγ.)         13-18  14

13. ΑΕΛ (15 αγ.)     15-22  14

14. Λεβαδειακός (15 αγ.)   12-28  12

15. Βέροια (15 αγ.)  9-23   12

16. Ηρακλής (14 αγ.)         10-23  7

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς.

ΜΕ ΜΑΝΟΥΣΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με τα ίδια πρόσωπα που μετείχαν στην αποστολή για το παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, θα μεταβεί στη Λάρισα ο Πλατανιάς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος θα έχει στη διάθεσή του και τον Μανούσο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στους «Πράσινους» λόγω καρτών, ενώ κανονικά έπαιξε ο γκολκίπερ Σωτηρίου ο οποίος όμως εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο και σήμερα θα φανεί εάν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ.

Στην αποστολή είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Καρυπίδης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μαραγκός, Ντίνας, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ

Επανέναρξη έχουμε σήμερα για τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League και το πρόγραμμα των αγώνων των ηλικιακών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ως εξής:

-Κ20, ΑΕΛ-Πλατανιάς, ώρα 11 π.μ., γηπ. Δημοτικό Αγιάς

(διαιτ.Χρήστος Νίτσας, Βασίλειος Σπανούλης, Θωμάς Ντελέζος-Λάρισας, παρ.Ιωάννης Κουζάκης-Θεσσαλίας)

-Κ17, Βέροια-ΑΕΛ, ώρα 3 μ.μ., γηπ. Παλατιτσίων

-Κ15, Βέροια-ΑΕΛ, ώρα 12.30 μ., γηπ. Παλατιτσίων

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΛ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν 12.747 εισιτήρια, στους 8 αγώνες, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 1.593. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Κέρκυρα που κόπηκαν 294 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 4.179 εισιτήρια. Τέλος κόπηκαν συνολικά 408 εισιτήρια στην αναμέτρηση Βέροια-ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 16ης αγωνιστικής

Ατρόμητος - Κέρκυρα 294 εισιτήρια

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1.502 εισιτήρια

Βέροια - ΑΕΛ 408 εισιτήρια

Ξάνθη - ΑΕΠ Ηρακλής 548 εισιτήρια

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2.006 εισιτήρια

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1.772 εισιτήρια

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 4.179 εισιτήρια

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2.038 εισιτήρια

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass