Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Σήμερα παίζουν στις 3 μ.μ. Γ.Σ.Λ-Εθνικός

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2017 12:16 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Ιαν 2017 12:27

Μετά από διακοπή δύο περίπου εβδομάδων, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ξεκινάει ξανά με τον Γυμναστικό να καλείται να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο που βρίσκει μπροστά του για το 2017 και δεν είναι άλλο από αυτό του Εθνικού, τον οποίο και υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι άλλαξε η ώρα του αγώνα διότι το ζήτησε ο Εθνικός λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται και φυσικά η ομάδα της Λάρισας έδωσε την συγκατάθεσή της.

Οι παίκτες του ΓΣΛ δούλεψαν πολύ τις τελευταίες δέκα ημέρες και προσπάθησαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που διαπιστώθηκαν στα προηγούμενα ματς. Τα αποτελέσματα δεν μένει παρά να φανούν στο γήπεδο, όπου ο Στέφανος Πέρκος θα έχει όλους τους αθλητές στην διάθεσή του.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» σημειώνει για το ματς με τον Εθνικό: «Η ομάδα μας αγωνίζεται με αντίπαλο μια ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική συνοχή της - χημεία, και κατευθύνεται από έναν εμπειρότατο και φίλο προπονητή, τον Βαγγέλη Βλάχο.

Οι στόχοι των δυο ομάδων είναι διαφορετικοί, καθότι ο Εθνικός καλοβλέπει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ εμείς προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες. Είναι μια δύσκολη αποστολή, για όλους μας, και ελπίζουμε σε αίσιο τέλος».

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ

Λόγω της κακοκαιρίας, αναβλήθηκε η σημερινή αναμέτρηση της Β΄Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ, ανάμεσα στην Καστοριά και τον Ερμή Αγιάς.

Εν τω μεταξύ με έγγραφο της η ΕΟΚ ενημέρωσε τις Ενώσεις πως όποιες ομάδες μπορούν να μετακινηθούν, θα γίνουν οι αγώνες στην Β΄και Γ΄Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass