ΜΟΙΡΑΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Χαμόγελα και συγχαρητήρια

* Πληρωμές στους ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2017 15:51

Μετά από δύο μήνες επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ΑΕΛ μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 2-1 που έφεραν τη Λαρισινή ομάδα αρκετά μακριά (πέντε βαθμούς) από τη ζώνη του υποβιβασμού και να μπορεί ήρεμα να αξιοποιήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος τις αγωνιστικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών της.

Δεν είναι τυχαίο ότι το κλίμα χθες έγινε ακόμα καλύτερο μόλις οι παίκτες είδαν γεμάτους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και πλέον το 2017 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αγωνιστικά και οικονομικά.

Χθες ο προπονητής Σάκης Τσιώλης δεν είχε να πει τίποτα σχεδόν στους παίκτες του και τους μοίρασε συγχαρητήρια κυρίως για τον τρόπο που αγωνίσθηκαν στο δεύτερο μέρος και κέρδισαν το παιχνίδι, παρότι βρέθηκαν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντοντό. Και το χρονικό διάστημα που είχαν αριθμητικό μειονέκτημα κράτησε πάνω από μισή ώρα.

ΤΩΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για..τετραήμερη αποστολή καθώς την Κυριακή αγωνίζεται στα Χανιά με τον Πλατανιά στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που είχε αναβληθεί.

Η Λαρισινή ομάδα θα προπονηθεί σήμερα το πρωί και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 4.30 μ.μ. για την Αθήνα όπου αύριο θα πετάξει για την Κρήτη. Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα αγωνισθούν αλλά θα παραμείνουν όμως στο νησί για να γυρίσουν τη Δευτέρα από Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λαμπρόπουλο, Βαρέλα, Αβραάμ και Μασούρα. Επίσης θα απουσιάσει ο Ντοντό που αποβλήθηκε προχθές με τη Βέροια.

Σε αντιστάθμισμα υπάρχει το θετικό νέο της πολύ γρήγορης προσαρμογής των νεαποκτηθέντων και κυρίως του Ισπανού Γκαγέγο που έδειξε δείγμα σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

ΟΙ ΚΙΤΡΝΕΣ

Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα και ένας την κόκκινη στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Βασίλης Ρέντζας και ο Θωμάς Ναζλίδης, ενώ κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη κάρτα) είδε ο Ντοντό, που χάνει τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Θωμάς Ναζλίδης 5 (θα εκτίσει εκτός έδρας με Βέροια)

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς     5

Άντονι Φατιόν          5

Πάβολ Φάρκας        4

Νίκος Γκόλιας          3

Βασίλης Ρέντζας      3

Νίκος Αναστασόπουλος     2

Ανδρέας Αβραάμ     1

Βασίλης Κουτσιανικούλης    1

Γεννάδιος Ξενοδόχοφ        1

Μίλος Ντέλετιτς        1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-17. Ο Άγγελος Ευαγγέλου, από το Σύνδεσμο Αθηνών, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, που θα γίνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 17:15 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ και στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League με τον Ηρακλή στο AEL FC ARENA, με το αποτέλεσμα να είναι 2-2. Βοηθοί του ο Ηλίας Αλεξέας από την Μεσσηνία και ο Δημήτρης Τζαφόλιας από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Σπυρίδων Μιχελής από την Ένωση Πειραιά και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

15:00 Ατρόμητος - Λεβαδειακός: Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας) , Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Άγγελος Πήττας (Ηλείας), 4ος: Χρήστος Κούλης (Ηλείας), παρ.: Μαζαράκης(Κεφαλληνίας)

17:15 Βέροια - Ηρακλής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών), Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος: Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής), παρ.: Τεροβίτσας(Αιτωλοακαρνανίας)

19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος: Ευάγγελοσ Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

15:00 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος (Λάρισας), παρ.: Κύρκος(Θεσπρωτίας)

17:15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος: Γιώργος Κομίνης (Άρτας), παρ.: Κάκος (Κέρκυρας)

17:15 Πλατανιάς - ΑΕΛ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημήτρης Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Σπυρίδων Μιχελής (Πειραιά), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)

19:30 Ξάνθη - Ολυμπιακός: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), 4ος: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας),παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

19:30 Παναθηναϊκός - Κέρκυρα: Χρήστος Γκράνας (Θράκης), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος: Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας),παρ.:Φλώτσιος(Βοιωτίας)

ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ Ο …ΕΚΤΟΣ

Ο Τζέιμς Ευμορφίδης είναι η έκτη μεταγραφή τη ΑΕΛ την χειμερινή περίοδο. Ο 20χρονος, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΖ ΑΛκμααρ και πρόσφατα δοκιμάστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών, με τη Λαρισινή ομάδα να έχει δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο εφόσον παίξει στα μισά παιχνίδια του προηγουμένου έτους. Οι «βυσσινί» έχουν αποκτήσει επίσης τους Γκαγιέγο, Μασαλέσα, Τικίτο, Ικαούνιεκς και Θεοδωρόπουλο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών με τον 20χρονο επιθετικό μέσο, Τζέιμς Ευμορφίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ. Ο Ευμορφίδης είναι γεννημένος στις 18/1/1996 και ξεκίνησε την επαφή του με το ποδόσφαιρο από πολύ νεαρή ηλικία στη Ν.Ερυθραία. Γρήγορα μάλιστα το όνομά του έγινε ευρύτερα γνωστό, καθώς αξιολογήθηκε ως εξαιρετικό ταλέντο και εντάχθηκε στα τμήματα junior των Ακαδημιών αρχικά του Άγιαξ κι έπειτα εκείνων της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, στην περιβόητη La Masia παρέμεινε τρία χρόνια (2008-11), για να επιστρέψει στην Ολλανδία και τον Άγιαξ, όπου αγωνίστηκε ως βασικό στέλεχος στις ομάδες U17, U18 και U19. Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Άλκμααρ, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κι αγωνίσθηκε στην ομάδα U21 ως την 1η Δεκεμβρίου του 2016. Επίσης, έχει κληθεί κι έχει πάρει μέρος σε αγώνες προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων της χώρας μας».

Τι γίνεται με τον Ισπανό σέντερ φορ

* Αποχωρήσεις δύο ακόμα παικτών..

Μετατέθηκε για την Κυριακή η άφιξη του Ισπανού σέντερ φορ της ΑΕΛ ηλικίας 28 ετών που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Β' Ισπανίας και έχει πέρασμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ΑΕΛ διαπραγματεύεται το μπαι άουτ του ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή φθάνει τις 100.000 ευρώ και διαπραγματεύεται μικρότερο ποσό.

Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που θεωρείται ότι ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι της ομάδας.

Στο μεταξύ δύο ακόμα παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν για την ΑΕΛ (τα ονόματα δεν διέρρευσαν) που δεν ταιριάζουν στο νέο σχήμα της ομάδας και δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ταχύτητα που θέλει να δώσει ο προπονητής.

Τέλος, χθες από τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια δόθηκαν 100.000 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass