ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α. Σ. «Ο ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ»

Γέμισαν μετάλλια

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2017 9:15

Γέμισαν μετάλλια οι αθλητές του Α.Σ. «Ο ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ» στο κύπελλο έγχρωμων ζωνών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στην Πορταριά.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από την Κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα από Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λαμία.

Από τη Λάρισα συμμετείχε και ο Σύλλογος Α.Σ.Π.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ «Ο ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ» με εννέα αθλητές που κατέκτησαν 17 μετάλλια στο kata και στο kumite.

Ο πρόεδρος Πόντικας Γεώργιος δήλωσε ικανοποιημένος από την επίδοση των αθλητών και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο ολυμπιακό άθλημα στη Λάρισα θα τύχει πολύ μεγάλης δυναμικής.

Έλαβαν συμμετοχή οι παρακάτω αθλητές: Καραντάνας Βασίλειος (δύο χρυσά), Παπαδημητρίου Ιωάννης (δύο χρυσά), Παπακωστούλης Χρήστος (ένα χρυσό και ένα αργυρό), Ζμπήτας Κων/νος (δυο αργυρά), Κούρτη Ιωάννα (ένα αργυρό και ένα χάλκινο), Παλαιομίχας Κίμων (ένα αργυρό και ένα χάλκινο), Σίτος Κω/νος (δυο αργυρά), Καρκαντός Άκης (δύο αργυρά) και Πέτσα Βάλια (ένα χάλκινο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass