Χορεύει και βραβεύει o ΝΟΛ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2017 12:11

Τον ετήσιο του χορό πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας και καλεί όλα τα μέλη να «κολυμπήσουν» στη πίστα από το «Κτήμα Βερσαλλίες» (5χλμ Λάρισας-Αμπελώνα) αύριο Πέμπτη και όπως κάθε χρόνο, θα βραβευτούν οι αθλητές για τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς.

Αναλυτικά:

•Καταραχιά Ευαγγελίνα: 1η θέση στα 4x200μ. ελ. στους Βαλκανικούς Αγώνες, 3η θέση στα 800μ. ελ. στο Παν/νιο Πρωτ/μα κατηγοριών Θεσ/νικη, 3η θέση στα 4x1250μ. στο open water Λίμνη Βεγορίτιδα, 4η θέση και 5η θέση στα 400μ. ελ. και 800μ. ελ. αντίστοιχα στο 5η θέση στα 7.500μ. στο open water Λίμνη Βεγορίτιδα

•              Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας που κατέκτησαν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στο Open Water και στο Παν/νιο Πρωτ/μα Κατηγοριών στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη.

•              Οι αθλητές που κατέκτησαν μία από τις 8 θέσεις στο Open Water, στο Παν/νιο Πρωτ/μα Κατηγοριών στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη και στο Παν/νιο Πρωτ/μα Ανδρών-Γυναικών στον Άλιμο.

•              Οι αθλητές που συμμετείχαν στο Παν/νιο Πρωτ/μα Κατηγοριών στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη και στο Παν/νιο Πρωτ/μα Ανδρών-Γυναικών στον Άλιμο.

•              Οι αθλητές που ανήκουν στην ομάδα ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ 2016-2017.

•              Οι αθλήτριες της συχρονισμένης κολύμβησης που συμμετείχαν στο Παν/νιο Πρωτ/μα Κορασίδων Α' και Β' και οι αθλήτριες που εξασφάλισαν όριο για την open κατηγορία.

•              Οι αθλήτριες της υδατοσφαίρισης για τη 2η θέση στο Παν/νιο Πρωτ/μα Γυναικών Α2 κατηγορίας στην Πάτρα.

•              Οι αθλήτριες της υδατοσφαίρισης για τη συμμετοχή στη τελική φάση στο Παν/νιο Πρωτ/μα Κορασίδων.

•              Οι προπονητές των παραπάνω τμημάτων.

•              Οι αθλητές: Κοκκίνου Ηρώ, Πατούνας Ηλίας και Χαλιαμπάλια Βασιλική για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

•              Για τη μεγάλη προσφορά τους στο σύλλογο οι κ.κ. Κόκκινος Γιώργος, Ψωμολιάς Νίκος, Παπαναγιώτου Δημήτρης, Χατζηγεωργιάδου Χαρούλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass