×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/145427

Θρίαμβος στο Βελιγραδι για την Μιχαέλα Λάκη

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2017 13:35

 Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 2016 για την   Μιχαέλα Λάκη(Ο.Α.Φοίβος Λάρισας) και την Αθηνά Πήττα(Ο.Α.Ιφιτος Θεσσαλονίκης).

Κατέκτησαν το τρόπαιο στα διπλά του Belgrade Open στο Βελιγράδι της Σερβίας, ενώ η Μιχαέλα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στα μονά, μετά από μια εκπληκτική εβδομάδα.

Η Μιχαέλα Λάκη και η Αθηνά Πήττα ήταν οι δύο πρωταγωνίστριες του Belgrade Open, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe. Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στα διπλά της σερβικής διοργάνωσης, μετά και τη νίκη τους επί των Σλοβάκων Sara Sarinova και Emma Tothova, με 6-4, 6-1.

Καθόλη της διάρκεια της εβδομάδας, η Μιχαέλα και η Αθηνά δεν έχασαν ούτε ένα σετ! Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Iulia Andreea Ionescu (Ρουμανία) και Leontina Stojanovic (Σλοβενία) με 6-3, 6-4, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Σέρβες Andjela Lazarevic και Dunja Maric με το εντυπωσιακό 6-0, 6-0. Στον ημιτελικό είχαν επικρατήσει των Iola Radivojevic (Σερβία) και Daria Shuvyrdenkova (Ρωσία), με 6-1, 6-2.

Εν τω μεταξύ, η Μιχαέλα Λάκη ήταν η νικήτρια και στο μονό, ολοκληρώνοντας με μια διπλή επιτυχία την εβδομάδα, αλλά και τη χρονιά. Η 11χρονη Ελληνίδα τενίστρια από τον Τύρναβο, πραγματοποίησε το καλύτερο τουρνουά της καριέρας της και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χωρίς να έχει χάσει σε κάποιον αγώνα περισσότερα από 3 games!

Στον τελικό, επιβλήθηκε της Shuvyrdenkova από τη Ρωσία με 6-2, 6-1. Νωρίτερα, είχε αποκλείσει κατά σειρά τις Elena Ivanovic (6-2, 6-1), Arina Arifullina (6-1, 6-2), Leontina Stojanovic (6-0, 6-0) και Emma Tothova (6-0, 6-1), για να μπει στον τελικό. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε διεθνές επίπεδο για τη νεαρή αθλήτρια που ήταν ακαταμάχητη στα γήπεδα του Βελιγραδίου και έστειλε μήνυμα για περισσότερες επιτυχίες στο 2017.

Ο προπονητής της Φοίβος Μιχαλόπουλος και ο γυμναστής Νίκος Μαλάκης θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και στο μέλλον αναμένονται εξίσου σπουδαία αποτέλεσμα για το ελληνικό και λαρισαϊκό τένις.

Gallery άρθρου

{gallery}145427{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass