ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ:

Φεύγω από την ΑΕΛ, αλλά όχι από τη Λάρισα!

*«Αυτό που έζησα με τον κόσμο ήταν μοναδικό»

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2017 15:53

Τους αγάπησε και τον αγάπησαν... Αυτή ήταν η σχέση του σέντερ φορ και περσινού πρώτου σκόρερ της ΑΕΛ Ματθαίου Μαρουκάκη με τους φιλάθλους της ομάδας που πέρυσι γνώριζε την αποθέωση με τα γκολ που πετύχαινε και οδηγούσε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Χθες έλυσε τη συνεργασία του και επίσημα με τη λαρισινή ομάδα κάνοντας στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Φεύγω από την ΑΕΛ μετά από μια χρονιά που ήταν η καλύτερη της καριέρας μου και τη σύνδεσα με τον γάμο μου και τη γέννηση της κόρης μου. Μαζί με τον ανεπανάληπτο κόσμο πετύχαμε την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και θα ήθελα να βοηθήσω και φέτος την ομάδα στην προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία.

Θεωρώ χρέος να πω δυο κουβέντες για τον κόσμο της Λάρισας που είναι μοναδικός και αξεπέραστος. Το μισό γκολ σε κάθε παιχνίδι το έβαζα εγώ και το άλλο μισό ο κόσμος με την ώθηση που μου έδινε. Να παίζεις ποδόσφαιρο με τέτοιες συνθήκες γίνεσαι πάντα καλύτερος και αποτελεσματικότερος.

Πιστεύω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση και ελπίζω να ξαναγυρίσω στην ΑΕΛ που πραγματικά την αγάπησα όπως αγάπησα και την πόλη.

Μπορεί να φεύγω από την ΑΕΛ αλλά θα μείνω στη Λάρισα και θα ζω εδώ παρακολουθώντας όταν μου το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις την ομάδα στην προσπάθεια που θα συνεχίσει να κάνει μέχρι το τέλος της περιόδου.

Πολλές φορές απολαμβάνω τις στιγμές που έζησα με την ΑΕΛ και τη γιορτή της ανόδου από τη Β' Εθνική στη Σούπερ Λίγκα.

Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον κόσμο γιατί χωρίς αυτόν δεν θα κατάφερνα τίποτα. Τώρα κατάλαβα(σ.σ. ειδικά πέρυσι) γιατί μεγαλούργησε αυτή η ομάδα. Αν δεν παίξεις με τη φανέλα της δεν μπορείς να το νιώσεις ποτέ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass