ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 1-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας

* Ποια είναι τα μεταγραφικά σχέδια των «κυανόλευκων»

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 11:15

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα διεξήχθη χθες το απόγευμα στην Κοιλάδα, όπου ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε τον γείτονά του Ηρακλή, με σκορ 1-0.

Τόσο ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σάκης Θεοδοσιάδης, όσο και ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Τσακμακίδης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να δουν κατά πόσο επηρεάσθηκαν οι ποδοσφαιριστές τους από τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Το γκολ που έκρινε και τον αγώνα σημειώθηκε στο 42' όταν ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή μετά από πάσα του Πέντα και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 36΄είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, αφού προηγουμένως η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό της νεαπολίτικης ομάδας.

Οι παίκτες του Απόλλωνα θα περάσουν την αυριανή ημέρα της Πρωτοχρονιάς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (02/01) το απόγευμα, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα(8/1), ενώ οι παίκτες του Ηρακλή την Τρίτη (03/01) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της αναμέτρησης με τον Όλυμπο Γόννων(Κυριακή 8/1).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Μπατσαράς, συνεργάτης του Γιάννη Τσακμακίδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Λάρισας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Σάββας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Πέντα, Κολοβός, Σουλίδης. Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Συράκος, Αγρόδημος, Μάρκου, Γιαννακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Πατσής, Ψωμολιάς, Καλπίας, Λιάνος, Μπάρδας, Μπάμης, Σπανός, Γκιουρσάνης, Κατσής, Φώτος. Αγωνίσθηκαν και οι: Μολάς, Κυριάκης, Δραγατσίκης, Πεπόσι, Ράχης, Γαρουφαλλιάς.

*Πριν ξεκινήσει η χθεσινή φιλική αναμέτρηση, ο πρόεδρος του Ηρακλή, Λάμπρος Ιωακείμ, πρόσφερε ένα καλάθι με κρασιά στον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Χρήστο Μπουχουρίδη, με τις καλύτερες ευχές για το 2017, χρονιά που εύχεται να βρει την ομάδα της Φιλιππούπολης στην Football League.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουχουρίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ηρακλή για την ευγενική του αυτή χειρονομία ευχόμενος τα καλύτερα στο σωματείο της Νεάπολης που πρωταγωνιστεί στην Α1 Τοπική κατηγορία.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Χθες το βράδυ αναμενόταν να πάρει την ελευθέρας από τον Λαγκαδά ο Πλάτωνας Καρακατσάνης και να υπογράψει στον Απόλλωνα καθώς τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση.

Από κει και πέρα οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση τριών ακόμη παικτών, που αγωνίζονται σε ομάδες της Football League, ένας εκ των οποίων είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επίθεση και έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ, όπως και ο Καρακατσάνης.

Χρήστος Αρχοντούλης

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass