ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνει η ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2016 9:28

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα διοργανώνει η ΕΠΣΛ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος των ημερών, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Λάρισας διοργανώνει φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ μιας ομάδας που θα απαρτίζουν Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου και μιας άλλης που θα συγκροτούν παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού.

Οι διοργανωτές του παραπάνω αγώνα πιστεύουν ότι η πρωτόγνωρη αυτή ιδέα, αφενός θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων Ένωσης, Παραγόντων σωματείων και διαιτητών ποδοσφαίρου και αφετέρου θα δείξει το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία των τριών αυτών πλευρών, προς τους ανθρώπους της περιοχής, που η συνεχής οικονομική κρίση τούς έκανε να έχουν την ανάγκη της βοήθειας όλων μας.

Για τον παραπάνω λόγο, ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι πολυάριθμοι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα προσέλθουν να τον παρακολουθήσουν, παρακαλούνται όπως, αντί εισιτηρίου εισόδου στο γήπεδο, να φέρουν μαζί τους οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο του γηπέδου και στο σύνολό τους θα μοιραστούν σε αδύναμες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του παραπάνω φιλανθρωπικού αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών και προσδιορίζεται στα μέσα της πρώτης εβδομάδας του 2017. Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, θα γίνει γνωστό και το γήπεδο της πόλης που θα τον φιλοξενήσει.

Όσοι παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων του νομού επιθυμούν να συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο αγώνα και στην υπό συγκρότηση ομάδα της Ένωσης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν την πρόθεσή τους αυτή, στο μέλος της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης κ. Δημ. Τηλιό, στο τηλέφωνο 6937-909419».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass