ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «3on3» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για φτωχές οικογένειες

* Συμμετοχή του συλλόγου στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Γ. Σ Αλμυρού

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2016 12:38

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά «3on3» που διοργάνωσε ο Αστέρας Λάρισας στο κλειστό του 12ου Γυμνασίου.

Δεκάδες αθλητές συμμετείχαν στα παιχνίδια και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, σε μια εκδήλωση η οποία είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που θα διατεθούν σε φτωχές οικογένειες της τοπικής ενορίας.

Στους νικητές των κατηγοριών απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ πριν τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκε αγιασμός όλων των τμημάτων της ακαδημίας του Αστέρα.

Ο Α.Ο. Αστέρας Λάρισας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους γονείς που στηρίζουν τον σύλλογο αλλά και όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του Αστέρα μαζί με τις ευχές τους για καλές γιορτές υπόσχονται ότι «και τη νέα χρόνια η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους δυο προπονητές, Νάσο Μίζιο και Νίκο Παπαϊωάννου στα τμήματα της Ακαδημίας θα συνεχιστεί».

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Γ. Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Ο Α.Ο. Αστέρας Λάρισας ταξιδέψε στον γειτονικό Αλμυρό και έπαιξε σε μια ωραία και γιορτινή ατμόσφαιρα στο τουρνουά που διοργάνωσε η τοπική ομάδα με τη συμμετοχή και του Ολυμπιακού Βόλου. Η παρουσία της λαρισινής ομάδας ήταν εντυπωσιακή «αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου» όπως επισήμαναν οι άνθρωποι του Αστέρα, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Γ.Σ. Αλμυρού για την όμορφη φιλοξενία, τους γονείς που παρευρέθησαν καθώς και εκείνους που ήθελαν να έρθουν αλλά δεν μπόρεσαν.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Αστέρα, κ. Νάσος Μίζιος τόνισε ότι «οι εξορμήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς με απώτερο στόχο την περαιτέρω βελτίωση των αθλητών του Αστέρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass