ΕΔΩΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Ο ΑΣ Μύτικας Λάρισας στο ΣΕΦ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 13:00

Στο ΣΕΦ βρέθηκε o Α.Σ. Μύτικας Λάρισας με τα τμήματα παίδων και παμπαίδων του συλλόγου, τα οποία έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα και στα δυο παιχνίδια και αποκομίζοντας θετικότατα σχόλια για τη δουλειά που γίνεται, τόσο οι μικροί μπασκετμπολίστες όσο και οι προπονητές τους.

Ήταν μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της αποστολής, γιατί εκτός από τα πράγματα που κέρδισαν στο αγωνιστικό κομμάτι, γνώρισαν την έννοια της «αποστολής ομάδας» με τους κανόνες και τους περιορισμούς που συνεπάγεται, αλλά και με τις χαρές και τα πειράγματα. Δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους και έκαναν νέες γνωριμίες με τους αθλητές του σωματείου που τα φιλοξένησε. Η αποστολή απαρτιζόταν από 28 παιδιά των τμημάτων παίδων και παμπαίδων με προπονητές τους Σωτήρη Γκόβαρη και Νίκο Φλώρο αντίστοιχα, τον γενικό αρχηγό του σωματείου Δαυίδ Μωυσή, τη γεν. γραμματέα Αννέτα Γεωργοσούλη και εννέα γονείς. Τα παιδιά αφιέρωσαν τους αγώνες στους φίλους και συμπαίκτες τους Γιάννη (από το παιδικό), Ευάγγελο, Γιώργο, Γιάννη, Βαγγέλη και Αντώνη (από τους παμπαίδες), που έδιναν εξετάσεις αγγλικών και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή. Η αποστολή του Μύτικα παραβρέθηκε και παρακολούθησε αγώνα του Ολυμπιακού για την Α1 ως επίσημη προσκεκλημένη του Ολυμπιακού, φωτογραφήθηκε με τους παίκτες και πήρε αυτόγραφα. Οι άνθρωποι του λαρισινού συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τον Διευθυντή marketing του Ολυμπιακού Νίκο Λεπενιώτη για την ευκαιρία που τους έδωσε να παίξουν φιλικά παιχνίδια, τον Νίκο Κεραμέα Διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού για την φιλοξενία και την ομιλία του στους Λαρισαίους αθλητές, τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και τεχνικό Διευθυντή Αργύρη Καμπούρη και τον προπονητή Δημήτρη Δανιήλ για την υποδοχή, καθώς και τον σύλλογο για την φιλοξενία, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει χαρά να συναντηθούν εκ νέου αλλά αυτή τη φορά στη Λάρισα. Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος και ο γενικός αρχηγός στα παιδιά, οι εκπλήξεις δεν ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψη αυτή, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες μέσα στη χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass