Ήρθε και υπέγραψε ο Φερνάντες

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2016 0:15

Στη Λάρισα βρίσκεται από προχθές ο Παραγουανός σέντερ φορ Αντριάν Φερνάντες όπου υπέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων. Ο παίκτης πιθανότατα θα κάνει σήμερα προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Παραγουανός φορ γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1992, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Κίλμες. Τη διετία 2015-2016 αγωνίστηκε στην Παραγουάη με τη φανέλα της Λιμπερτάδ και φέτος επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια. Ο εκπρόσωπός του Ντανιέλ Μασάδο μίλησε σε ΜΜΕ της Αργεντινής και ανέφερε πως η συμφωνία είναι «τελειωμένη» με την ΑΕΛ. «Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και θα υπογράψει την Τρίτη (27/12) συμβόλαιο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν σύντομα και ήταν γρήγορες. Πηγαίνει σε μία μεγάλη ομάδα», μετέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν θα είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που θα αποκτήσει η ΑΕΛ καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με έναν Γάλλο σέντερ φορ που στέλεχος της διοίκησης της χαρακτήρισε προχωρημένες.

Στο μεταξύ ο Βραζιλιάνος Ντοντό που παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες στη Βραζιλία έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ύψους 300000 ευρώ αλλά στην ΑΕΛ δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει και περιμένουν στις 29 Δεκεμβρίου την επιστροφή του. Χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Σε μια περίοδο όπου τον Ιανουάριο θα δώσουμε τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα δεν θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδυναμωθεί η ομάδα. Ο παίκτης θα παραμείνει και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Ντοντό είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον χρειαζόμαστε γιατί πρέπει να «χτίσουμε» την ομάδα που τη νέα χρονιά θα κάνει τη διαφορά»

Τέλος για τον Ματθαίο Μαρουκάκη η ΑΕΛ δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα μια και ξέρει την αξία του ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον τρεις ομάδες έχουν έρθει σε επαφή με τον Μαρουκάκη και η Λαρισινή ομάδα θα ζητήσει οικονομικά ανταλλάγματα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass