Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΛΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ένας Λαρισαίος στην Τζουργκάρντεν

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2016 11:30

Από την Ελλάδα στη Σουηδία και από την Ik Frej (Γ΄ κατηγορία) στην Τζουργκάρντεν. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΛ (αλλά και Εθνικού Αστέρα, Πανηλειακού, Καλαμάτας, Δόξας Δράμας και Καρδίτσας) Νίκος Γκούλιος, από προχθές ανήκει στο προπονητικό επιτελείο ενός από τους κορυφαίους συλλόγους της Σουηδίας. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τζουργκάρντεν ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο 39χρονος Λαρισαίος μετακόμισε, το 2013, με την οικογένειά του στη Σουηδία, χώρα όπου μεγάλωσε η σύζυγός του. Μέσα σε λίγους μήνες, όπως λέει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρήκε δουλειά «σ' ένα συνοικιακό σωματείο, πολύ οργανωμένο, την Ik Frej. Η οποία τότε ήταν στην Γ΄ κατηγορία. Ανεβήκαμε αμέσως στη Β΄ όπου η ομάδα βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Στη Σουηδία, εάν προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς, αυτό είναι αρκετό. Θα σου δώσουν την ευκαιρία. Θέλουν να βλέπουν ότι είσαι συγκεντρωμένος. Αν κάνεις τη δουλειά σου και πληρώνεις τους φόρους σου, δεν έχεις κανένα πρόβλημα».

Πριν από λίγες εβδομάδες άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, προς την καταξίωση: «Με κάλεσε ο τεχνικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, ο Μπόσε Αντερσον για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Μιλήσαμε, τα βρήκαμε και υπέγραψα συμβόλαιο δύο χρόνων. Είχε ρωτήσει για εμένα στο χώρο, δόθηκαν οι συστάσεις που έπρεπε και στην τελική επαφή φαίνεται πως τού άρεσαν αυτά που άκουσε».

*Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Γκούλιος ήταν στην Λάρισα όπου είδε αγαπημένα του πρόσωπα και αναχώρησε για τη Σουηδία όπου απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass