Ο ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Κοντά στον Αντριάν Φερνάντες η ΑΕΛ

* Θα είναι η πέμπτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τους «βυσσινί»

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2016 14:15

Κοντά σε μια ακόμη μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΛ που ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της, με στόχο να έχει μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Μετά λοιπόν τους Λελογκονόλο Μασαλέσα, Πάμπλο Γκαγιέχο, Στίβεν Τίκο "Τικίτο" και Κώστα Θεοδωρόπουλο η ΑΕΛ-σύμφωνα με πληροφορίες- έδωσε τα χέρια με τον 24χρονο Παραγουανό επιθετικό, Αντριάν Φερνάντες. Ο Παραγουανός φορ, Αντριάν Φερνάντες, γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1992, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Κίλμες. Τη διετία 2015-2016 αγωνίστηκε στην Παραγουάη με τη φανέλα της Λιμπερτάδ και φέτος επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα επίσημα και από κει και πέρα θα γίνει προσπάθεια για νέες μεταγραφές, μετά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Όσον αφορά στους παίκτες με τους οποίους θα λυθούν τα συμβόλαια, θα κληθούν τις επόμενες ημέρες από την ΠΑΕ όπου θα τους γίνει γνωστή η μη συνέχιση της συνεργασίας.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 29/12 και ώρα 3 το μεσημέρι στο Queen's Bar του AEL FC ARENA, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συγκέντρωση παικτών και στελεχών όλων των αγωνιστικών και διοικητικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, με παράλληλη διοργάνωση παιδικής γιορτής για τα νεότερα μέλη των οικογενειών τους.

Στην εκδήλωση, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν παιδιά που οι οικογένειές τους στηρίζονται από τις δράσεις και τα προγράμματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και παιδιά προσφύγων από τον καταυλισμό του πρώην στρατοπέδου «Ευθυμιόπουλου».

Επίσης, θα προσκληθούν για να δώσουν το "παρών", η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Αναστασοπούλου, καθώς και οι επικεφαλής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων στον νομό Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass