ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΕΟΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Κ. Θεοδωρόπουλος: Περήφανος…

*Αλλαγή δεδομένων για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη *Ανακοινώθηκε από τη λαρισινή ομάδα ο Τικίτο *Η αλληλεγγύη στην πράξη για ένα μέλος της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 13:56

Τα γεγονότα στην ΑΕΛ και οι δραστηριότητες έχουν ταχεία εξέλιξη τις τελευταίες μέρες και κυρίως τα μεταγραφικά. Χθες ανακοίνωσε τον Γάλλο Τικίτο ενώ στον χθεσινό αγώνα αλληλεγγύης που έγινε στο Ael Fc Arena μεταξύ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και την ομάδα κάτω των 15 ετών την παράσταση έκλεψε ο νεοαποκτηθείς Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Ο 27χρονος ύψους 1.94 τερματοφύλακας που η τρίτη επαφή με την ΑΕΛ υπήρξε και «φαρμακερή» για να φορέσει τη φανέλα της(δυο φορές μια το 2008 και μια το 2012 δεν μπόρεσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα) ήταν το εξωαγωνιστικό πρόσωπο μοιράζοντας χαμόγελα και υποσχέσεις.

Μιλήσαμε με τον παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Προμηθέα Λάρισας πριν πάει στον Τοξότη και μια λέξη τού ήρθε όταν τον ρωτήσαμε πώς αισθάνεται για τη μεταγραφή του στη λαρισινή ομάδα… «περήφανος».

Και πρόσθεσε… «Το ήθελα πολύ από τα παιδικά μου χρόνια (σ.σ αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΛ κάτω των 20 ετών) και πιστεύω ότι μπορούμε να φθάσουμε με την ομάδα πολύ ψηλά. Ακόμα και να πάρουμε τίτλο όχι βέβαια φέτος αλλά μπορούμε να φθάσουμε πολύ ψηλά. Χαίρομαι που το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, φαίνεται και από τα αποτελέσματα, και έχει μικρύνει η «ψαλίδα» μεταξύ των ομάδων ενώ παίζουν περισσότεροι Ελληνες παίκτες και λιγότεροι ξένοι".

Δεν θέλησε να το πει αλλά δεν μπόρεσε να παίξει στον Πανιώνιο τη φετινή χρονιά (πήγε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης) αφού ήταν η επιλογή του προηγούμενου προπονητή, του Μαρίνου Ουζουνίδη, που όταν λόγω των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό έφυγε από τη νεοσμυρνιώτικη ομάδα, ο Θεοδωρόπουλος δεν ήταν η πρωταρχική επιλογή του νέου προπονητή.

Σέβεται την ΑΕΛ και την ιστορία της και πιστεύει ότι ο κόσμος θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη συνέχεια ενώ πιστεύει ότι βγήκε ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Μάλιστα χθες γνώρισε και τους νέους του συμπαίκτες κάνοντας προπόνηση μαζί τους αφού ήθελε πολύ νωρίς να εγκλιματιστεί.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ

Αλλαγή πλεύσης είχαμε από την ΑΕΛ στο θέμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη αφού παραμένει στην ομάδα και υπάρχουν σκέψεις για επέκταση του συμβολαίου του. Ο παίκτης, που παντρεύεται στη Λάρισα, συζήτησε με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να πάρει μια ακόμα ευκαιρία, ο Τσιώλης μεταβίβασε το αίτημα στον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια και αυτός το έκανε δεκτό. Ο Κουτσιανικούλης λοιπόν συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΛ με στόχο να βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΚΙΤΟ

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε χθες η μεταγραφή του Γάλλου σέντερ μπακ Τικίτο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Στίβεν Τίκο, πιο γνωστού ως Τικίτο, ο οποίος είναι γεννημένος στις 14/02/87 και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο 2,5 ετών. Ο Τικίτο αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την πορτογαλική Τοντέλα, όπου ανήκε κατά την περσινή σεζόν, κάνοντας 16 συμμετοχές. Έχει αγωνισθεί επίσης σε Ναντ (Γαλλία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Ναβάλ (Πορτογαλία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Μπελενένσες (Πορτογαλία).»

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η ΑΕΛ έκανε πράξη την αλληλεγγύη και αυτό φάνηκε στον χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα για ενίσχυση ενός μέλους της ΑΕΛ μεταξύ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και της ομάδας κάτω των 15 ετών με την αναμέτρηση που έγινε στο Ael Fc Arena περίπου και την οποία παρακολούθησαν 200 άτομα ενώ διατέθηκαν πολλά εισιτήρια σε απλούς φιλάθλους που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι γυναίκες έβαλαν την ομορφιά τους αλλά τα γκολ η ομάδα κάτω των 15 ετών(κέρδισε με 6-1) που στο πρώτο μέρος ενισχύθηκε με τους Μονιάκη και Κρητικό από την επαγγελματική ομάδα και στο δεύτερο μέρος με τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη ενώ η γυναικεία ομάδα είχε για ενισχύσεις τον προπονητή Νίκο Γκαλίτσιο, τον έφορο Νίκο Λυντέρη, τον προπονητή Γιάννη Βασιλείου, τον γυμναστή Γιάννη Οικονόμου και τον φυσικοθεραπευτή Θεόφιλο Ραχωβίτη.

Το παιχνίδι ήταν όμορφο, έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέα Λιόντου, και το χάρηκαν όλοι για τον σκοπό που έγινε με τις ωραίες φάσεις να είναι πάμπολλες.

Για την ιστορία το ματς έληξε με σκορ 6-1 για την επίλεκτη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ που αποτελούνταν κυρίως με παίκτες της Κ15. Ο Τσουμάνης Μιχάλης έκανε χατ-τρικ, ο Σταύρος, ο Κρητικός και ο Τέλιος σημείωσαν τα υπόλοιπα τέρματα με την Τσούκα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής (μείωσε σε 3-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι συρτά στη δεξιά γωνία της εστίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το σωματείο της ΑΕΛ, η ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου, καλωσορίζουμε σήμερα στο AEL FC ARENA όλους όσοι βρίσκεστε εδώ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που απουσιάζουν, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για τη στήριξη ενός δικού μας ανθρώπου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναφερόμαστε σε μια ανταπόκριση συγκινητική, μέσα από την οποία αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως με ενότητα και πίστη μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά, εκπληρώνοντας με επιτυχία όχι μόνο την αθλητική αλλά και την κοινωνική αποστολή αυτού του μεγάλου και μοναδικού συλλόγου, για τα δεδομένα της ελληνικής περιφέρειας.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα στελέχη, τα μέλη και τους οπαδούς που επί μέρες μόχθησαν και θα συνεχίσουν να μοχθούν για την εκπλήρωση αυτού του ιερού σκοπού, τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές της ΠΑΕ, τις αθλήτριες και τους προπονητές της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, τη διαιτητή και τους βοηθούς της, καθώς και τον κ.Κώστα Πηλαδάκη, για την ευγενική διάθεση του γηπέδου και την εν γένει προσφορά της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. στη διοργάνωση αυτού του αγώνα αλληλεγγύης.

Τέλος, ευχόμαστε στο μέλος με αριθμό μητρώου 446 του σωματείου της ΑΕΛ, να βγει νικητής απ’ τη δύσκολη μάχη που δίνει, για να γράψουμε και να διαβάζουμε μαζί τις νέες σελίδες δόξας που είναι καταδικασμένη να προσθέσει στο βιβλίο της ιστορίας της η αγαπημένη μας ομάδα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

Διαιτητής ήταν η Τσακνάκη με βοηθούς τους Μπουρονίκο, Αλ. Δεληγιάννη.

Με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίσθηκαν οι(προπονητής Νίκος Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Tσούκα, Χριστοφορίδη, Ρήγα, Μπούμπα, Σωτηριάδη, Αγγέλου, Πουρλιώτη, Νάση, Γαγάρα, Κούκου, Σακελλάρη, Μπελμεζά, Ακριβούλη, Δρόσου, Σκοτεινιώτη.

Με την ομάδα κάτω των 15 ετών έπαιξαν οι: Κουκίτσης, Μαγιάκος, Τέλιος, Παπακωνσταντίνου, Μπάσδρας, Τσουμάνης Κώστας, Τσουμάνης Μιχάλης, Σταύρος, Λεπενιώτης, Αθανασιάδης, Κολοβός, Δίχρης, Τσιμπώλης, Μπουζούκης, Σκουλίδης και οι επαγγελματίες Κρητικός, Μονιάκης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass