ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΘΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.»

Μήνυμα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης

*Σ’ έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ»

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 13:10

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού ανέδειξαν χθες οι ομάδες μπάσκετ της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και των εργαζομένων στην «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», στον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα, που διεξήχθη στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο.

Οι δύο ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του συλλόγου Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΙΑΣΩ» και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για αλληλεγγύη και συμπαράσταση στις κοινωνικές ομάδες και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας αναφερόμενος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία επισήμανε πως «η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» με τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό αγώνα. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, συνεχίζουμε δυναμικοί γιατί προερχόμαστε από τα σπλάχνα αυτής της κοινωνίας την οποία έχουμε καθήκον και υποχρέωση να υπηρετούμε. Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας είναι ένα από τα πλέον δυναμικά σωματεία του νομού, απαριθμεί 800 περίπου μέλη και κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα του νομού» κατέληξε ο κ. Νταβούρας.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» Ειρήνη Ζαβρίδου επισήμανε μεταξύ άλλων πως «στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχει η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» με την Ελληνική Αστυνομία ανταποκριθήκαμε στην πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας για τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ. Η εταιρία μας έχει κάνει μία χορηγία ήδη στον σύλλογο, πουλήσαμε και τα εισιτήρια όλοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι πλήρωσαν παραπάνω απ’ αυτό που έπρεπε για να μαζευτούν επιπλέον χρήματα. Είναι ένα απόγευμα χαράς στις άγιες αυτές ημέρες, να δώσουμε και εμείς λίγη χαρά στα παιδάκια» υπογράμμισε η κ. Ζαβρίδου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτόν τον αγώνα απηύθυνε ο γ. γραμματέας του συλλόγου Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΙΑΣΩ», κ. Αθανάσιος Γκαμπέτος και τους συνεχάρη για την κοινωνική τους ευαισθησία και τη συμπαράστασή τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Το Δ.Σ. και τα παιδιά του συλλόγου «ΙΑΣΩ» θέλουν να εκφράσουν τις πλέον θερμές ευχαριστίες τόσο προς την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας όσο και στη διοίκηση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για την ευαισθησία που επέδειξαν διοργανώνοντας αυτόν τον αγώνα, με την παράκληση μόνο να υπάρχουν μιμητές και να θυμούνται τα παιδιά όλες τις ημέρες του χρόνου. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά υγεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαμπέτος.

Τη χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Δ. Κοτσιάφτης, ο αναπληρωτής διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Δ. Γατσουνιάς, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Λάρισας κ. Τζιώρας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλομπάτσιος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Ρήγας, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας, κ. Διχτάς κ.α.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, το οποίο φυσικά περνά σε δεύτερη μοίρα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας με 75-53, η οποία έδειξε καλύτερα στοιχεία (ήταν χαρακτηριστικό το πολύ καλό ροτέισον από τον τεχνικό Δ. Κουγιώνα).

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 40-23, 55-41, 75-53

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Πανταζής, Χριστοδούλου, ενώ στη γραμματειακή υποστήριξη ήταν οι κ. Ανδρέου, Νανούλη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέτερινγκ που παρέθεσαν οι διοργανωτές.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Δ. Κουγιώνας, Β. Πολύζος, Κ. Αργυρόπουλος, Δ. Καζανάς, Χρ. Χρυσαφούδης, Αθ. Γρίβας, Αλ. Σαραντόπουλος, Γ. Μηνιάτης, Κ. Αϋφαντής, Μ. Παπαδημητρίου, Ε. Καλφούντζος, Γ. Καραβιώτης, Μ. Πατσίδης, Β. Σοφαδίτης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ: Ε. Μαραμής, Ι. Μπέης, Β. Στούμπος, Ελ. Χατζιάρας, Κ. Κουσκουρίδης, Τ. Κόκκινος, Π. Τοτικίσης, Ι. Καραμπουγιουκίδης, Ι. Τσομπανόπουλος, Μ. Παπανικολάου, Λ. Τζάρας, Β. Γεωργίου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass