ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΜΕ 103-61

Βαριά ήττα για τον ΓΣΛ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2016 8:41

Κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα και μέσα σε μία πανίσχυρη έδρα ο ΓΣΛ δεν μπόρεσε να προτάξει τα στήθη του με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην Αθήνα από τον Δούκα, του Λαρισαίου τεχνικού Γιάννη Τζήμα και μία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με 103-61.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τεχνικού του ΓΣΛ, Στέφανου Πέρκου μετά το παιχνίδι ο οποίος είπε πως «ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Οι παίκτες μας πρέπει να καταλάβουν ότι αν έχουν προσανατολισμό διαφορετικό από αυτόν που ζητάμε όλη την εβδομάδα μέσα στο γήπεδο, τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα».

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να μπουν στο παιχνίδι εξ αρχής με αποτέλεσμα να βρίσκονται από νωρίς πίσω στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ 28-19. Δεν άλλαξε κάτι στη δεύτερη περίοδο παρότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης και το ταμπλό με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου έδειχνε 51-34.

Κάκιστο ξεκίνημα στην επανάληψη με τον ΓΣΛ να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων που ήταν αμείλικτοι, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των φιλοξενουμένων. Έτσι στο 30’ το σκορ είχε ξεφύγει ήδη (79-43).

Τυπική διαδικασία το τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς οι Λαρισαίοι δεν είχαν τις δυνάμεις να κάνουν κάτι για να μειώσουν την εις βάρος τους διαφορά, η οποία αντιθέτως έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις για να σταματήσει το …κοντέρ στο τελικό 103-61.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 51-34, 79-43, 103-61.

ΔΟΥΚΑΣ (Τζήμας): Παπαμακάριος 18 (4), Κυρίτσης 21 (1), Μιλεντίγιεβιτς 3 (1), Κουκάς 3 (1), Καρρά 10, Ράπτης 8, Καραμπάτσος 6, Κανονίδης 5, Κομποδιέτας 10 (2), Μαστόρος 4, Μολφέτας 3 (1), Ρούμπιο 12.

ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πέρκος): Τόζιος 2, Συνετός, Νίκολιτς 13 (1), Τσουράκης 16, Χαιρετίδης 2, Κούτρας, Μπέμπης 7 (2), Σπυρόπουλος 8, Γουμενόπουλος, Γκιουλέκας 11 (1), Βουργιώτης 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass