Ιδιαίτερη στιγμή για τον Γιάννη Τζήμα

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2016 12:40

Στο σημερινό παιχνίδι στο Μαρούσι, ο ΓΣΛ θα βρεθεί απέναντι σ’ έναν φίλο από τα παλιά. Τον Λαρισαίο τεχνικό του Δούκα, Γιάννη Τζήμα.

Ένας άνθρωπος γέννημα θρέμμα Γυμναστικός που υπηρέτησε σε όλα τα πόστα την ιστορική ομάδα του ΓΣΛ. Ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στη συνέχεια έκανε καριέρα στην ανδρική ομάδα και ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης στην επαγγελματική Α1, ενώ αργότερα θήτευσε ως βοηθός και ως πρώτος προπονητής. Ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον τότε ΓΣΛ από την Α2 στην Α1 Εθνική (το 2005) και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της ομάδας ως βοηθός του Πιλαφίδη στην Α1.

Σήμερα ο Γιάννης Τζήμας θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον νέο Γυμναστικό (με τον παλιό ΓΣΛ είχε τεθεί αντιμέτωπος όταν ήταν προπονητής στην Ολύμπια) και τα συναισθήματά του είναι έντονα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην «Ε», «κάθε παιχνίδι με τον Γυμναστικό για μένα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, γιατί είναι μία ομάδα που την υπηρέτησα πάρα πολλά χρόνια και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Χαίρομαι που η Λάρισα εκπροσωπείται από δύο ομάδες στην Α2 Εθνική. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρούν οι φίλαθλοι που θα έρθουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass