ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ(14:00)

Τα θέλει… όλα ο Απόλλωνας

* Θεοδοσιάδης: «Με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2016 12:35

Αποφασισμένος να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να περάσουν οι παίκτες του χαρούμενα Χριστούγεννα, ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται σήμερα και ώρα 14:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, τον Καραϊσκάκη.

Το παιχνίδι διεξάγεται για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό του ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από το ματς Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου, σε ουδέτερο γήπεδο.

Ο Απόλλων που πήρε φόρα και τα θέλει… όλα τη φετινή χρονιά, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας, προκειμένου να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό του.

Ασφαλώς και θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια καλογυμνασμένη ομάδα, η οποία από την πλευρά της θέλει και εκείνη να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, επισήμανε τα εξής: «Με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα, θέλουμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη φετινή χρονιά και να αποχαιρετήσουμε το 2016.

Θα αγωνισθούμε ελεύθερα όπως κάναμε στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και πάνω από όλα θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε και θα περάσουμε στον τελικό του ομίλου».

Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Κώστας Καμπέρης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής και δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Επίσης θα ξεκουραστεί ο βασικός γκολκίπερ Γιάννης Φιρινίδης και θα παίξει πιθανότητα ο Άγγελος Σταυράκης.

Όπως και σε άλλα παιχνίδια Κυπέλλου έτσι και στο σημερινό, ο προπονητής των «κυανόλευκων» θα ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές και θα δώσει ευκαιρία σε εκείνους που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Άγγελος Σταυράκης (Τ), Τάσος Κουρδής(Τ), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Κολοβός, Μάρκου, Διβανές, Γκουντρουμπής, Penta, Σαχινίδης, Καμπλιώνης και Συράκος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών δυο αναμετρήσεων που αρχίζουν στις 14:00 στον 2ο όμιλο, έχουν ως ακολούθως:

-Απόλλων Λ.-ΑΕ Καραϊσκάκης: . Κωνσταντίνος Τσέτσιλας(ΕΠΣ Γρεβενών), Κωνσταντίνος Σταφυλάς, Χρήστος Μπαλάς(ΕΠΣ Τρικάλων), παρ. Απόστολος Προδαφίκας (ΕΠΣΜακεδονίας).

-Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου: Ιωάννης Χανίδης (ΕΠΣΜακεδονίας), Αργύριος Ντάβελας, Αθανάσιος Μποζατζίδης(Μακεδονίας), παρ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος(ΕΠΣΛάρισας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass