ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο «σοβαρός» Μαρίνος…

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2016 14:00

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την καλύτερη θέση της ΑΕΛ μετά τη χρονιά του πρωταθλήματος που την έφερε στην πέμπτη θέση της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009.

Αν κάτι χαρακτήρισε την παρουσία του στην ΑΕΛ ήταν η σοβαρότητα και το γεγονός ότι υπήρξε λιγομίλητος τόσο όταν ήρθε όσο και όταν κατέκτησε την 5η θέση (τρίτη καλύτερη θέση στην ιστορία της Λαρισινής ομάδας) ενώ όταν έφυγε δεν έκανε καμία δήλωση παρά τις οποιεσδήποτε διαφορές μπορεί να είχε με την ομάδα ….

Ο Ουζουνίδης για δεύτερη φορά ήρθε στο Ael Fc Arena καθώς είχε έρθει μια ακόμα φορά σαν προπονητής του Ηρακλή. Μετά το τέλος του αγώνα και αφού τελείωσε η συνέντευξη Τύπου μιλήσαμε μαζί του και μας είπε… «Θεωρώ ότι υπήρξε σωστή ποδοσφαιρική αντιμετώπιση από τους φιλάθλους της ΑΕΛ με άψογη συμπεριφορά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Δε θέλω να μιλάω γενικά για καμία ομάδα γιατί δεν θέλω να αδικήσω κάποια άλλη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην ΑΕΛ κάναμε μια ικανοποιητική πορεία την πρώτη χρονιά που νομίζω ότι τη θυμούνται όλοι ευχάριστα. Στη Λάρισα έχω κάνει φίλους, πολύ καλούς φίλους θα έλεγα, που μιλάμε ακόμα. Το ποιοί είναι δεν αφορά κανέναν.»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνέδεσε τη Λάρισα με μία από τις πιο ευτυχισμένες οικoγενειακές του στιγμές καθώς η κόρη του Νικολέτα τελειώνοντας το 4ο Λύκειο Λάρισας (δε θα ξεχάσει κάθε πρωί που την πήγαινε ο ίδιος σχολείο λόγω της απόστασης του σπιτιού του) πέρασε στις πρώτες θέσεις της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σίγουρα άφησε το στίγμα της σοβαρότητας και του λιγομίλητου προπονητή στη Λάρισα αφού ουδέποτε έδωσε συνέντευξη αλλά και ουδέποτε στη ζωή του υπήρξε δημοσιογραφικός και είχε σοβαρούς λόγους αφού ως άνθρωπος πιστεύει περισσότερο στις προσωπικές σχέσεις και όχι στις επαγγελματικές …

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass