ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (0-2)

Εντυπωσιασμένος ο Τζ. Συναδινός από τον κόσμο στο γήπεδο Γόννων

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2016 13:15

Υστερα από ένα δυνατό παιχνίδι αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια νικητής στο ντέρμπι του Δήμου Τεμπών, μεταξύ των 2 ιστορικών ομάδων, Ολύμπου Γ. και Κισσάβου Σ., νικητής αναδείχθηκε ο δεύτερος με 0-2. Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους και των 2 ομάδων, ο Κίσσαβος προηγήθηκε κόντρα μάλιστα στη ροή του αγώνα που έδειχνε τον Όλυμπο να έχει υπεροχή.

Στο 20' ο Πλιάγκας με ένα ξερό σουτ αιφνιδίασε τον Καραναστάση, αφού προηγουμένως ο Όλυμπος στο 10' είχε σουτ του Ζούρρα που εξουδετέρωσε ο Γκιγκούδης. Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με πιο καλό τον Όλυμπο αλλά σε χέρι του Τσιαπλέ (αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους) δόθηκε πέναλτι και ο Πλιάγκας στο 60' έκανε εύστοχα το 0-2. Να σημειωθεί ότι στο 40' ο έμπειρος Κουκουτσέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (εδώ υπήρξε μικροένταση). Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Κίσσαβος εδραιώνεται στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, ενώ ο Όλυμπος παρά το άτυχο αποτέλεσμα παραμένει σταθερά στην πρώτη πεντάδα.

Καλή η διαιτησία σε γενικές γραμμές των κ. Αγγελούλη, Λάκη - Παπαδημητρίου.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν και ο γ.γ. Αθλητισμού κ. Τζ. Συναδινός με το σύμβουλό του Γοννιώτη Τ. Μπουντίνο, ο οποίος γενικώς εντυπωσιάστηκε από τον πολύ κόσμο που είχε το γήπεδο. Επίσης παρών ήταν και ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass