ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Αυτή η ομάδα αρέσει στον κόσμο

* Μ. Ουζουνίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 13:49

Τον κόσμο της Λάρισας να γυρίσει και πάλι πίσω και να αγαπήσει την ομάδα κάλεσε ο Σάκης Τσιώλης, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε πως αυτή η ομάδα αρέσει στον κόσμο ενώ στάθηκε στο πάθος και στη διάθεση, τονίζοντας πως πλέον χρειάζονται και οι βαθμοί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις μεταγραφές και στις αποχωρήσεις που θα γίνουν, με τον προπονητή να δηλώνει πως στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στη Λάρισα, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι με αυτά που έχει δει ίσως ο Παναθηναϊκός χρειαστεί περισσότερες από 3-4 μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ(ΑΕΛ): «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά μας. Αυτή τη φορά θέλαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι πέρα από τις εντυπώσεις που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν ένα ματς όπου στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, όπως είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά, να έχουμε μία ισορροπία και να ελέγξουμε τον ρυθμό χωρίς να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Με την πάροδο του χρόνου και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα λειτούργησε σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά σε αυτά που αποφασίσαμε να παίξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας αδικεί καθώς σε τρεις περιπτώσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς.

Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι, μιας και είμαι ένα από τα ιστορικά μέλη αυτής της χρυσής εποχής, είναι ότι η ομάδα αρέσει στο κόσμο. Κι αυτό ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, δηλαδή να γυρίσει ο κόσμος σε αυτό που αγαπάει. Εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και το ξέρετε από την πλευρά μου. Το στοίχημα το είχαμε και σήμερα, έτσι πρέπει να παίζει η ΑΕΛ, αλλά μπορούμε και καλύτερα όσον αφορά στην ποιότητά μας. Να είναι σίγουρος ο κόσμος και με την ενίσχυση που θα γίνει, σίγουρα θα βγάλουμε μία εικόνα που θα αρέσει.

Ένα ευχαριστώ στο κόσμο που ήρθε σήμερα και ήταν συγκλονιστικός. Στεναχωριέμαι που στο τέλος δεν πήρανε κι αυτοί αυτό που θέλανε για καλύτερα Χριστούγεννα».

-Για τις αποχωρήσεις: «Από τη στιγμή που παίρνουμε κάποιους παίκτες είναι μοιραίο αυτοί που παίζουν στην ίδια θέση να αποχωρήσουν. Αυτή τη στιγμή έχουμε 26-27 ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να έρθουν ακόμα 5-6 και να μένουμε με αυτό τον αριθμό για 18 παιχνίδια. Φυσικά και θα γίνουν αποχωρήσεις, αυτή η ομάδα όμως που είδατε σήμερα θα παραμείνει οπωσδήποτε.

Η τελική κρίση θα γίνει από τη στιγμή που θα αποκτηθούν οι νέοι παίκτες. Εγώ προσωπικά πάντως έχω χαρεί αυτή την ομάδα, όλο αυτό το διάστημα που είμαι εδώ. Πάρα πολύ πειθαρχημένη χωρίς να έχω προβλήματα. Αποχωρήσεις θα γίνουν μόνο γιατί θα έρθουν κάποιοι άλλοι και δεν γίνεται να μείνουν περισσότεροι».

-Για τις μεταγραφές και πότε θα οριστικοποιηθούν: «Νομίζω πριν κλείσουμε αυτή τη βδομάδα και φύγουμε για τρεις μέρες για τα Χριστούγεννα, στόχος μας είναι να είναι εδώ οι παίκτες αυτοί. Είμαστε κοντά και πιθανώς ένας ή δύο παίκτες αύριο θα είναι στη Λάρισα».

-Για τη διάθεση που έβγαλε η ομάδα: «Το πάθος ήταν μεγάλο όπως και η προσήλωση των παικτών στο ανασταλτικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή όμως εμείς παίζουμε καλά, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Όταν ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, σίγουρα το μέλημά μας ήταν πώς θα πάρουμε κάτι. Αν ήμασταν πιο χαλαροί και πιο ήρεμοι στη τελική προσπάθεια νομίζω θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Σχετικά με τη διάθεση, εγώ είπα στα παιδιά πως τέτοια εποχή το 88′ κερδίσαμε ξανά τον Παναθηναϊκό λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Αλκαζάρ τότε, με αυτό το πάθος και αυτό το στίγμα. Αν θέλουμε ο κόσμος να επιστρέψει ξανά εδώ, στο γήπεδο και την ομάδα του αυτή την εικόνα πρέπει να έχουμε. Ο κόσμος αυτό θέλει κι εμείς προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».

-Για τη φανέλα που αγωνίστηκε η ΑΕΛ: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στο πρόσωπο που το εμπνεύστηκε αυτό κι είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Μεγάλη κίνηση, γιατί όλοι μέσα από τον χορηγό παίρνουν πολλά χρήματα. Αποφάσισε όμως πως έτσι πρέπει να γίνει και πέρασε ένα μήνυμα που είναι συγκλονιστικό, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Αξίζει συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή».

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ(Παναθηναϊκός):

«Δεν έγινε καλό ματς, αλλά ήταν δυνατό. Δεν είχε πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες και νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά με βάση την απόδοσή μας δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν. Είχαμε και πολλά παιδιά σε άσχημη μέρα, θα περίμενα σίγουρα περισσότερα από κάποιους παίκτες που είχαμε ξεκουράσει στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Οπότε δεν μπορούμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα. Ήταν το όγδοο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες, δεν είχαμε τρεξίματα. Ό,τι λέω δε σημαίνει πως αναφέρομαι σε ανθρώπους που έφυγαν από την ομάδα, επειδή πολλοί το παρεξηγείτε. Αναφέρομαι σε αυτούς που είναι. Και αυτό που είπα μετά το παιχνίδι ότι δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια είναι ότι θα περίμενα από τα παιδιά να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά.

Κάποιοι απ' αυτούς βάζουν όμως τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα και θα το αλλάξουμε αυτό. Τώρα που έχουμε την ευκαιρία της διακοπής θα δούμε πώς θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που θα σκέφτονται οι παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια και καλή συνέχεια».

-Τι κρατάει στα συν από το διάστημα που είναι στην ομάδα:

«Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Έχουμε πει για 3-4 παίκτες, αλλά με αυτά που βλέπω ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Δεν αναφέρομαι τόσο στην ποιότητα, όσο στη διάθεση. Τι να το κάνω αν είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες; Καλός παίκτης για μένα είναι αυτός που βάζει το ταλέντο του για την ομάδα. Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα κι ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι. Δεν είχαμε καλή απόδοση όπως σας είπα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο, που μπορέσαμε να πάρουμε βάσει της εικόνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass