ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ

Έτοιμος ο Απόλλωνας

* Ο Θεοδοσιάδης αναζητεί τους αντικαταστάτες των Σαχινίδη και Καμπλιώνη

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2016 12:10

Τη μοναξιά της κορυφής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας απολαμβάνει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρηθεί εκεί ψηλά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, προετοιμάζονται εντατικά για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Διαγόρα Σεβαστής, που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, με την αγωνιστική της παρουσία.

Θέλουν λοιπόν να παρουσιασθούν όπως σε όλα τα παιχνίδια και να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο αν κατακτηθεί, θα ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία τους.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, αναζητεί λύση στην επίθεση, καθώς ο Βασίλης Σαχινίδης με τον Αντώνη Καμπλιώνη συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Δοκιμάζει λοιπόν διάφορα σχήματα στις προπονήσεις που γίνονται στην Κοιλάδα και σήμερα θα καταλήξει σε τι σχήμα τελικά σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η διοίκηση του Απόλλωνα ελπίζει και στη βοήθεια των Λαρισαίων φιλάθλων, που βλέπουν τη μεγάλη προσπάθεια η οποία γίνεται από την αρχή της φετινής περιόδου.

Και βέβαια η συμπαράσταση σε τέτοια παιχνίδια που τα αποτελέσματα κρίνονται σε λεπτομέρειες, παίζει σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass