ΕΙΝΑΙ ΟΙ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΓΚΑΣ

Εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ στη ΓΣ της ΕΠΟ

* Οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Ανθούπολης

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 11:30

Εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ για τη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 19 του μηνός. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους κ. Γρηγορίου, Κορακίδη, Βλάγκα, οι οποίοι εκλέχθηκαν κατά πλειοψηφία και θα μετάσχουν στη διαδικασία εκλογής τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μοναδικός υποψήφιος για τακτικός εκπρόσωπος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ε. Γραμμένος και για αναπληρωματικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Π. Παπαχρήστος.

Εν τω μεταξύ στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφάσισε την παροχή οικονομικής ενίσχυσης (300 ευρώ) στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Ανθούπολης, Χρ. Χαλιαμούρδα που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα το περασμένο Σάββατο.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Συγκέντρωση όλων των γιατρών αγώνων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 18.00, στα γραφεία της Ένωσης μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου της αρμόδιας επιτροπής Λευτέρη Γρηγοριάδη. Στη συγκέντρωση, στην οποία η παρουσία όλων των γιατρών αγώνων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, θα συζητηθεί η μέχρι σήμερα πορεία του χρησιμότατου και απαραίτητου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θεσμού της ιατρικής κάλυψης όλων των αγώνων και θα ακουστούν τυχόντα προβλήματα που προκύπτουν κατά την ενάσκηση των καθηκόντων των γιατρών αγώνων προκειμένου να βρεθούν από κοινού λύσεις.

Η κάλυψη όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου με γιατρούς αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη, όπως στην πρόσφατη περίπτωση στο γήπεδο Βαμβακούς το περασμένο Σάββατο, όπου η γιατρός αγώνα Άσπα Πλιάτσικα ήταν αυτή που με την επιμονή της απέτρεψε το να καθίσει ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Ανθούπολης στον πάγκο της ομάδας του, όταν αντικαταστάθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ζητώντας επιτακτικά από τους ανθρώπους του σωματείου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass