Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Βράβευσε τον Τάσο Μπεριτζά

* Ο Λαρισαίος τεχνικός αγωνίσθηκε στο παρελθόν στη Δ' Εθνική

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 13:23

Το ποδόσφαιρο προσφέρει μοναδικές στιγμές αλλά και πολλές συγκινήσεις, ενώ φιλίες που δημιουργούνται μένουν άρρηκτες όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Μία ιδιαίτερη στιγμή λοιπόν επιφύλασσε η συνάντηση για τη 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚαρδίτσας μεταξύ του Ηρακλή Σοφάδων και του Ατρόμητου Παλαμά, όπου βρήκε νικητές τους «Πράσινους» με 4-0.

Ο προπονητής των Παλαμιωτών, Τάσος Μπεριτζάς επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού τέθηκε αντίπαλος με την ομάδα που μαζί της έγραψε σημαντικά κεφάλαια στην ιστορία της, σε επίπεδο Εθνικής κατηγορίας.

Ο 49χρονος Λαρισαίος τεχνικός υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής τα χρώματα του Ηρακλή στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν η ομάδα των Σοφάδων είχε σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, βοηθώντας να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία, ανάμεσα σε ανταγωνιστικούς και ιστορικούς αντιπάλους.

Στον Ηρακλή δεν ξέχασαν την προσφορά του αριστεροπόδαρου παλαίμαχου, πλέον, ποδοσφαιριστή και πριν από τη σέντρα του απένειμαν τιμητική πλακέτα, μέσα σε χειροκροτήματα αμφότερων των ομάδων και των φιλάθλων.

Φανερά συγκινημένος ο Μπεριτζάς, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η βράβευση που μου έκαναν οι άνθρωποι του Ηρακλή Σοφάδων και θυμήθηκα τις όμορφες στιγμές που πέρασα, σε αυτή την ιστορική ομάδα.

Στους Σοφάδες έχω πολλούς φίλους και αισθάνομαι υπέροχα, όταν βρίσκομαι σε αυτή την πόλη.

Εύχομαι τα καλύτερα και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους της ομάδας, τους παίκτες και τους φιλάθλους, για την πλακέτα που μου απένειμαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass