«Τέλος» ο Βαζάκας από την Καλλονή

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 8:21

Η ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε, η Καλλονή στον Πανθρακικό, ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γιώργου Βαζάκα, στον πάγκο των Λέσβιων. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα καθώς και με τον συνεργάτη του Απόστολο Παπανικολάου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Υπό τις οδηγίες του Βαζάκα και μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην Football League, η Καλλονή απέσπασε δύο ισοπαλίες και γνώρισε τρεις ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-13 και με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Προσωρινά χρέη προπονητή, ανέλαβε ο Δημήτρης Γαβαλάς, που αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/12, 17:00), για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο θρανίο της προπονητικής

ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Μαθήματα προπονητικής έχει ξεκινήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού κατέθεσε προ καιρού τα δικαιολογητικά του και από το Σάββατο παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής στον Πειραιά.

Εκεί διεξάγεται το πρώτο στάδιο της σχολής προπονητών της Ένωσης Δυτικής Αττικής, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, για το δίπλωμα UEFA C. Πρόκειται για το πρώτο από τα τέσσερα στάδια για όσους επιθυμούν να λάβουν πιστοποίηση γνώσεων, προκειμένου να εξασκήσουν το επάγγελμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δεκαήμερο θεωρίας και πρακτικής υπό την επίβλεψη του διευθυντή των σχολών της ΕΠΟ, Τέλη Μπατάκη. Οι υποψήφιοι προπονητές ακολουθούν οκτάωρο πρόγραμμα. «Συμμαθητές» του Σαλπιγγίδη είναι οι τέως «πράσινοι» Τάκης Φύσσας, Γιούρκας Σεϊταρίδης αλλά και ο Πάρης Ανδράλας.

Η πρώτη τάξη της προπονητικής θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι με ένα δεύτερο δεκαήμερο, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο. Ο κάτοχος του διπλώματος UEFA C μπορεί να εργαστεί σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, κάτι που φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος του Σαλπιγγίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass