ΑΠΟΕΛ: Στα 12 εκατ. ευρώ τα (έως τώρα) κέρδη

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 14:45

Γέμισαν τα ταμεία του ΑΠΟΕΛ.

Η νίκη της πρωταθλήτριας Κύπρου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η πρόκρισή της ως πρώτης από τον 2ο όμιλο του Europa League, ανέβασαν τα έσοδα του συλλόγου σε ποσό που ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ, με την προοπτική να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, αν η ομάδα καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της και μετά από τη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ έβαλε στα ταμεία του: 320.000 ευρώ από τη συμμετοχή στον β' προκριματικό γύρο του champions league. 260.000 ευρώ ως πρωταθλήτρια ομάδα, που δεν προκρίθηκε στους ομίλους του champions league. 3 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του champions league και 2.6 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή στους ομίλους του europa league.

Στη συνέχεια είχε επιπλέον έσοδα 1.440 εκατ. ευρώ για τις τέσσερις νίκες στους ομίλους, 600.000 ευρώ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, 500.000 ευρώ για τη συμμετοχή στους «32» και άλλες 168.000 από τον διαμοιρασμό, που αθροίζει η UEFA για τις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων.

Σε αυτά πρέπει να προστεθούν τα εισιτήρια των έξι εντός έδρας αγώνων (τρεις στα προκριματικά του champions league, τρεις στους ομίλους του europa league), το market pool (619.000 ευρώ την περσινή σεζόν) και οι πωλήσεις αναμνηστικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass