Champions League: H Ντόρτμουντ κυνηγά ένα μεγάλο ρεκόρ στη Μαδρίτη

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2016 15:20

Στην δύσκολη αποστολή της Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη, όπου απέναντι στην Ρεάλ θα αγωνιστεί στην έκτη και τελευταία ημέρα, για την πρωτιά του έκτου ομίλου, η γερμανική ομάδα θα επιδιώξει ένα νέο ρεκόρ στην κορυφαία διοργάνωση.

Η ομάδα του Τόμας Τουχέλ, που παρουσιάζει την κορυφαία επίθεση στους ομίλους, με 19 γκολ, βρίσκεται μόλις ένα πίσω από την ισοφάριση του ρεκόρ με περισσότερα γκολ στη φάση των ομίλων του Champions League. Τόσο η Ρεάλ όσο και η Ντόρτμουντ έχουν προκριθεί στην επόμενη, νοκ-άουτ φάση των «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, μόνο τρεις ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης έχουν καταφέρει να πετύχουν 20 γκολ: 1998-1999: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2011-12: Μπαρτσελόνα και 2013-14: Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτή την τελευταία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε το ρεκόρ περισσότερων γκολ από έναν παίκτη σε μια φάση των ομίλων του Champions League, φτάνοντας τα εννέα σε έξι αγωνιστικές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass