ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «2 ΣΤΑ 2» ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ –ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΛ

*Ανάμεικτα τα συναισθήματα στον ΓΣΛ –Ικανοποίηση από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, πικρία για την ήττα και την άνιση αντιμετώπιση της διαιτησίας

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2016 11:10

Το παιχνίδι με το Παγκράτι πέρασε στο παρελθόν για την ομάδα της ΑΕΛ η οποία έχει μπροστά της το ματς στο Ηράκλειο. Η ουσία είναι ότι οι «βυσσινί» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, άλλωστε φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στη νίκη το περασμένο Σάββατο και την μεγάλη διαφορά που έδωσαν στο σκορ και ετοιμάζονται για μία ανάλογη εμφάνιση, με φόντο το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ισχυρό Ηρακλή.

Η αποστολή της ΑΕΛ θα μεταβεί αεροπορικώς στο Ηράκλειο από την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, με τους «βυσσινί» να σκέφτονται μόνο τη νίκη, που θα τους κρατήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο στρατόπεδο του Γυμναστικού τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Υπάρχει αφενός ικανοποίηση για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον Χολαργό και αφετέρου πικρία από το τελικό αποτέλεσμα. Κυρίως όμως υπάρχει δυσαρέσκεια από την όχι ισότιμη αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τεχνικού Στέφανου Πέρκου ο οποίος έκανε λόγο για «περίεργες» αποφάσεις των διαιτητών. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το βίντεο του αγώνα οι διαιτητές στέρησαν λανθασμένα την δυνατότητα από τη Λαρισινή ομάδα να εκδηλώσει επίθεση (δίνοντας την μπάλα στους γηπεδούχους) 9’’ πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 71-70, αφού όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο διαιτητής μέτρησε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα για την επαναφορά της μπάλας στο παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι τα χρονικά περιθώρια για τον ΓΣΛ υπάρχουν και αν η ομάδα συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις όπως στον Χολαργό μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Ακλόνητος στην πρώτη θέση στις τάπες είναι ο Θορστέινσον της ΑΕΛ μετά από 9 αγωνιστικές στην Α2. Ο σέντερ των «βυσσινί» με δύο κοψίματα στο τελευταίο παιχνίδι (αν και αγωνίστηκε μόνο 6’50’’) έφτασε στα 14 έναντι 10 που έχει ο δεύτερος Σκλήβας της Καβάλας.

Σε ότι αφορά στον Κούτρα του ΓΣΛ, κατέχει τη δεύτερη θέση στα κλεψίματα με 17 έναντι 20 του Γκαγκαλούδη του Ηρακλή και την τέταρτη θέση στις ασίστ με 46.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι των αριθμών ανά κατηγορία:

Πόντοι: Καράμπουλας (Φάρος) 165, Κόκκαλης (Εθνικός) 153, Κυρίτσης (Δούκας) 145, Ρούμπιο (Δούκας) 134, Μαχαίρας (Εθνικός) 133.

Ριμπάουντ: Μαχαίρας (Εθνικός) 88, Ρούμπιο (Δούκας) 87, Τζαβαρά (Μαχητές) 75, Ρουτκάουσκας (Ηρακλής) 68, Τζουγκαράκης (Αρκαδικός) 68.

Ασίστ: Νίκου (Ψυχικό) 70, Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 56, Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 53, Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 46, Καρύδας (Πανιώνιος) 43, Μάζουρτσακ (Καβάλα) 43.

Κλεψίματα: Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 20, Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 17, Νίκου (Ψυχικό) 17, Καρύδας (Πανιώνιος) 16, Μοτσενίγος (Χολαργός) 15, Μάζουρτσακ (Καβάλα) 15.

Κοψίματα: Θορστέινσον (ΑΕΛ) 14, Σκλήβας (Καβάλα) 10, Αντωνάκης (Εθνικός) 9, Τζίλκριστ (Χολαργός) 7, Ψαρόπουλος (Παγκράτι) 7.

ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ Ο Ι. ΤΖΗΜΑΣ

Προπονητής του Δούκα, είναι πλέον ο Λαρισαίος τεχνικός Γιάννης Τζήμας. Η ήττα από τον Αμύντα πυροδότησε εξελίξεις στον Δούκα, οι ιθύνοντες του οποίου βρήκαν τον αντικαταστάτη του Σάββα Συμεωνίδη στο πρόσωπο του Λαρισαίου τεχνικού που πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από τον Φάρο Κερατσινίου.

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass