ΠΟΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ηρεμία αλλά και αιχμές για τη διαιτησία

*Χωρίς Φάρκας, Βαρέλα και Φατιόν στον αγώνα της Ξάνθης

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2016 14:07

Η επόμενη μέρα της ήττας που γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο Αθηνών με 2-1 στο Ael Fc Arena βρήκε να έχει δυο χαρακτηριστικά το πρώτο είναι η ηρεμία και το δεύτερο η διαιτησία του κ.Κομίνη αν κρίνουμε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Τέλος, ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια.

Ηρεμία υπάρχει στο αγωνιστικό τμήμα, με εξαίρεση μια αντίδραση του Ντοντό στο ημίχρονο στα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή αλλά εν τη γενέση της σταμάτησε με παρέμβαση του Θωμά Ναζλίδη και του τεχνικού Σάκη Τσιώλη καθώς ο χρόνος δεν ήταν κατάλληλος για εξηγήσεις, γιατί πιστεύουν ότι η ΑΕΛ αδικείται από το αποτέλεσμα. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα νούμερα αφού η κατοχή της Λαρισινής ομάδας ήταν στο 60% ενώ και οι τελικές προσπάθειες τριπλάσιες των αντιπάλων. Αυτό που δεν μπορούν να πιστέψουν είναι πώς με δυο επιθέσεις η ομάδα του Ατρομήτου πέτυχε δυο γκολ.

Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος που είναι στην Ξάνθη με την φερώνυμη ομάδα. Και στη διάθεση του προπονητή δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Φατιόν και Φάρκας (θα εκτίσει την ποινή του λόγω τραυματισμού σ‘ αυτό το παιχνίδι) αλλά και ο τραυματίας Βαρέλα.

ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Το δεύτερο θέμα που υπάρχει στην ΑΕΛ είναι η διαιτησία του κ.Κομίνη καθώς στο πρώτο γκολ στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει χέρι του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου. Μάλιστα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια. Όσο για το νέο αστέρι της εξυγίανσης, κ.Κομίνη, θα ασχοληθούμε από αύριο, αφού πρώτα πληροφορηθούμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ. Μπίκα. Όπως έχουμε κάνει γνωστό κατά την τελευταία συνεδρίαση της Super League, η ΑΕΛ, όταν πέφτει θύμα δόλιων συμπεριφορών, θα προσφεύγει στο νόμο. Ειδικά στην φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος, καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στην παράβαση. Παραμένει λοιπόν μόνο ο δόλος! Λεπτομέρειες, όπως προείπαμε, από αύριο...»

ΜΕΤΑΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Η αναφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Αλέξη Κούγια αλλά και του προπονητή κ.Σάκη Τσιώλη για μεταγραφές άρχισαν να φέρνουν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια. Οι θέσεις που η ομάδα κοιτάει να ενισχύσει είναι του τερματοφύλακα(υπάρχει κενό μετά την αποχώρηση του Ντεγκρά), του σέντερ μπακ, του επιθετικού χαφ αλλά και του σέντερ φορ. Λογικά υπολογίζονται ότι θα γίνουν πέντε ή έξι μεταγραφές και ανάλογες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass