«Ιστορική η νίκη επί της Λίβερπουλ»

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 17:08

Ακόμη πανηγυρίζουν στην Μπόρνμουθ... Δύο φορές προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων κι όμως η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Μπόρνμουθ. Μέχρι το 76ο λεπτό ήταν μπροστά με 3-1, αλλά γνώρισε την ήττα, καθώς ο Νέιθαν Ακε έγραψε το τελικό 4-3 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων! Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη της Μπόρνμουθ επί της Λίβερπουλ και ο τεχνικός «κερασιών», Εντι Χάουϊ, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του:
«Δείξαμε πως έχουμε ακόμα το πνεύμα που μας διακατείχε σαν ομάδα της τσάμπιονσιπ. Όταν ανεβήκαμε στην πρέμιερ λιγκ πέρυσι, δεν θέλαμε να χάσουμε την τιμιότητα μας, το καλό μεταξύ μας κλίμα και την νοοτροπία να μην τα παρατάς ποτέ», τόνισε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, για να συμπληρώσει σχετικά:
«Είχαμε πραγματικά πρόβλημα στο ημίχρονο, όταν προηγούνταν με 0-2, καθώς η Λίβερπουλ ήταν εκπληκτική και έδειξε την ποιότητα μας, αλλά οι παίκτες μας ποτέ δεν έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Για όλους όσους ασχολούνται με αυτόν τον σύλλογο, η νίκη αυτή είναι ιδιαίτερη. Μέχρι την περασμένη σεζόν δεν βρισκόμασταν ποτέ προηγουμένως στην πρέμιερ λιγκ και έτσι γράφουμε τώρα ιστορία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass