ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Τιμήθηκε η μνήμη του Κώστα Μπετχαβέ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 11:40

Πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα ΑΕΛ-Ατρομήτου Αθηνών τιμήθηκε η μνήμη του δημοσιογράφου Κώστα Μπετχαβέ με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να ανακοινώνει ότι η αίθουσα Τύπου θα ονομαστεί «αίθουσα Τύπου Κώστα Μπετχαβέ».

Παράλληλα δόθηκε πλακέτα στη μνήμη του στον γιο του Δημήτρη την οποία παρέλαβαν οι δυο εγγονές.

Ο κ. Κούγιας εγκωμίασε το έργο του εκλιπόντος, τον οποίο είπε ότι γνώρισε την πρώτη μέρα που ήρθε να αναλάβει την ΑΕΛ και συζήτησε μαζί του, ενώ ο γιος του ευχαρίστησε όλους όσους αναφέρθηκαν στη μνήμη του πατέρα του.

Ο κ. Κούγιας είπε: «Τον γνώριζα πολλά χρόνια πριν, όταν ακόμη ήμουν αντιπρόεδρος στην ΕΠΑΕ και τον συνάντησα από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ.

Μάλιστα, μετά το ματς με τον Πανιώνιο συζητήσαμε για τον αγώνα και δεν πίστευα όταν ο Ηλίας (σ.σ. Μπίνας) με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τα δυσάρεστα νέα.

Ήταν Κύριος, με το «κ» κεφαλαίο και εμείς από σήμερα θα ονομάσουμε την αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, σε αίθουσα Τύπου «Κωνσταντίνος Μπετχαβές».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ανδρέας Λιόντος και ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και αντιπρόεδρος του Ατρομήτου Αθηνών κ. Μπέτσης, ανέβηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία και άφησαν από μία ανθοδέσμη εκεί που καθόταν ο Κώστας Μπετχαβές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass