ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Νίκη ψυχολογίας

* Κ. Καμπέρης: «Είμαστε ομάδα με πολλές αρετές»

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 12:10

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε για μια ακόμη φορά ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος στην Συνέντευξη Τύπου επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη.

Μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυριαρχεί στην κατηγορία έχει την καλύτερη άμυνα και σήμερα έκανε την πρώτη του ήττα. Αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας. Η νίκη ήταν δίκαιη, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού, δημιούργησαν καλές στιγμές συν τα δύο γκολ. Κρατάμε την καλή προσπάθεια και επικεντρωνόμαστε στην Τετάρτη και στον αγώνα κυπέλλου με την Αμβρακία Κωστακιών.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Νίκο και στην ΑΕ Καραϊσκάκης και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Θεωρώ παιχνίδι με παιχνίδι θα αυξάνουμε την διάρκεια της απόδοσης μας ούτως ώστε τον Μάιο να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο μας».

*Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Κώστας Καμπέρης, τόνισε: «Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, στην επανάληψη δημιουργήσαμε καλές στιγμές, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ και έτσι ήρθε η νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και καλή συνέχεια στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα του Απόλλωνα είναι ομάδα με πολλές αρετές, έχει το μέταλλο του νικητή και δεν δέχεται να χάσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass