ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και οι... πιγκουίνοι

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2016 12:20

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του αν και ζήτησε περισσότερο επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε έναν παραλληλισμό με την τακτική των πιγκουίνων και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το πολικό ψύχος για να επιβιώσουν.

Αναλυτικά:

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που παίξαμε, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και όταν μπαίνει μπροστά το πρέπει αυτομάτως ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει. Παίξαμε με μία ομάδα που δεν είχε να χάσει απολύτως τίποτα στο παιχνίδι και αυτό την έκανε πολύ πιο επικίνδυνη. Μέσα στην εβδομάδα είπαμε κάποια πράγματα με τους παίκτες μου και αυτό που τους είπα όσο και αν σας φανεί λίγο περίεργο είναι ότι πρέπει να ξαναγίνουμε η ομάδα των πιγκουίνων που ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Αν έχετε δει ντοκιμαντέρ για το πώς συμπεριφέρονται οι πιγκουίνοι προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις πολικές συνθήκες θα καταλάβετε τι εννοώ. Είναι ο ένας δίπλα στον άλλο κολλημένοι, ο ένας στηρίζει τον άλλον και ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εξωτερική φρουρά μπαίνει μέσα για να ζεσταθεί και τη θέση της παίρνουν οι άλλοι.

Δουλεύουμε με την ίδια φιλοσοφία από την αρχή της χρονιάς και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θεωρώ πως η συνέχεια για μας εάν δείξουμε όλοι τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης που χρειάζεται δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Και κάτι τελευταίο. Για να μπορέσει αυτή η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται θα πρέπει όλοι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση να δουλέψουμε με πιο επαγγελματικό τρόπο».

*Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Μαλτέσιος επισήμανε τα εξής:

«Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες καταφέραμε και βρήκαμε τον εαυτό μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά γι' αυτόν τον αγώνα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά καταφέραμε να το κάνουμε εύκολο. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και συνεχίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass