Τελικός το Σάββατο με Παγκράτι

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2016 21:26 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Δεκ 2016 21:27

Κρίσιμο αγώνα δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης η ομάδα Μπάσκετ της Α.Ε.Λ. Αντίπαλός της η ιστορική ομάδα του Παγκρατίου, γνωστή από το παρελθόν στο κοινό της Λάρισας καθώς έχει βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη μαζί του, με παίκτες όπως Χάρισον, Τζαλαλής, Καλαμπάκος, Μπακατσιάς, Ελληνιάδης, Χούμπαυλης.

Στο φετινό πρωτάθλημα, ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΛ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, καθώς έχει σημειώσει μία μόλις νίκη σε οκτώ αγώνες, δεν παύει όμως να αποτελεί μια επικίνδυνη ομάδα, ιδίως επιθετικά. Το απέδειξε άλλωστε το προηγούμενο Σάββατο, όταν και κοίταξε στα μάτια τον, εκ των φαβορί, για άνοδο Ηρακλή, για να χάσει τελικά στις λεπτομέρειες.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ προέρχεται και αυτή από αγώνα που χάθηκε στα εννέα δευτερόλεπτα και μάλιστα με τρόπο επώδυνο, άλλωστε οι τελευταίες φάσεις του αγώνα στο Ψυχικό έγιναν το θέμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή αποτέλεσε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ΑΕΛ, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος το γιατί στο στρατόπεδο των βυσσινί αντιμετωπίζουν τον αγώνα του Σαββάτου ως κρίσιμο. Εντός έδρας αναμετρήσεις με αντιπάλους όπως το Παγκράτι άλλωστε, θα καθορίσουν αν η ΑΕΛ θα συνεχίσει να εκπλήσσει, όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, βρισκόμενη σε τροχιά 5άδας, ή θα αναγκαστεί να προβληματιστεί «ρίχνοντας ματιές» και στα πλει-άουτ.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά. Όλοι σχεδόν οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Αλέξανδρο Κουβελά. Η αισιοδοξία δεν λείπει από τους βυσσινί, και με την αναγκαία πλέον στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο που θα δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα, αναμένουν τον αγώνα για να επιστρέψουν στις νίκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass