ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στον Ατρόμητο

*«Τα πάντα στην ομάδα κινούνται πάνω σ’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη νίκη, για να βλέπουμε πολύ καλύτερα τη συνέχεια» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2016 14:25

Η χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό, για το κύπελλο Ελλάδος, ανήκει στο παρελθόν για τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, μίλησε με ιδιαίτερη έμφαση για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για το πρωτάθλημα της Super League, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά νομίζω και ολόκληρη η ποδοσφαιρική Λάρισα πρέπει να το ζήσουμε με ένταση, με πάθος, γιατί αυτό το παιχνίδι το χρειαζόμαστε πάρα πολύ, για να βλέπουμε πολύ καλύτερα τη συνέχεια».

Σχετικά με τη χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΛ και την απόδοση των παικτών που πήραν χρόνο συμμετοχής, ο τεχνικός των «βυσσινί» δήλωσε ικανοποιημένος ως προς την τακτική, λέγοντας ωστόσο ότι χρειάζεται βελτίωση στο κομμάτι της τεχνικής και τόνισε ότι τα παιδιά αυτά μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Ντοντό.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Χρήστος Παντιώρας, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΛ, έδωσε τα εύσημα στον Σάκη Τσώλη για τη δουλειά του, καθώς επίσης στους ανθρώπους της ΠΑΕ και προσωπικά στον κ. Κούγια, για την άριστη φιλοξενία αλλά και στον κόσμο που χειροκρότησε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στο τέλος τους φιλοξενούμενους. Παράλληλα δεν απέφυγε να παραδεχθεί, αυτό που ούτως ή άλλως ήταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο, από την τακτική που ακολούθησε και τις συνεχείς καθυστερήσεις, ότι η ομάδα του προσπάθησε περισσότερο να διατηρήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Σάκης Τσιώλης (ΑΕΛ): «Αν και το κρύο ήταν αρκετό, παρ’ όλα αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν στον α’ ημίχρονο με πολύ καλή διάθεση με καλή πίεση στην άμυνα του αντιπάλου. Ξέραμε ο αντίπαλος με τα προβλήματα που έχει πώς θα έπαιζε. Θέλαμε οπωσδήποτε να πετύχουμε στις αρχές και δεύτερο γκολ για να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το σκορ μιας και στο κύπελλο μετράνε και τα γκολ. Παρά λοιπόν τις πολλές τελικές, πολλές φάσεις στην περιοχή δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά όμως είναι σημαντική η νίκη πάντα όπου και να παίζεις. Και σίγουρα η ΑΕΛ, αυτό που τόνισα και στα παιδιά στην ομιλία μας το πρωί, είναι υποχρεωμένη στο κύπελλο να πάει όσο μπορεί πιο μακριά. Γιατί σ’ αυτόν τον θεσμό έκανε τεράστιες διακρίσεις στο παρελθόν.

Έπαιξαν και αρκετά παιδιά που δεν τα είχα δει να παίζουν σε κανονικούς ρυθμούς και σε παιχνίδι, όπως ένα κέρδος είναι του Ντοντό που πήρε κι άλλο χρόνο συμμετοχής, 60 λεπτά, μετά τον τραυματισμό και έτσι είμαστε ακόμα πιο καλά με τον συγκεκριμένο παίκτη, ούτως ώστε να τον εντάξουμε και να τον έχουμε στα πλάνα μας.

Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι το οποίο θα μας απασχολήσει όταν έρθει το τελευταίο μας παιχνίδι στο κύπελλο. Τα πάντα στην ομάδα κινούνται πάνω σ’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Είναι πραγματικά ένα παιχνίδι το οποίο όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά νομίζω και ολόκληρη η ποδοσφαιρική Λάρισα πρέπει να το ζήσουμε με ένταση, με πάθος, γιατί αυτό το παιχνίδι το χρειαζόμαστε πάρα πολύ, για να βλέπουμε πολύ καλύτερα τη συνέχεια. Δεν είναι εύκολο. Είδαμε ο αντίπαλος πόσο δυνατός είναι και τι έκανε την προηγούμενη Κυριακή. Παρ’ όλα αυτά όμως εμείς είμαστε η ΑΕΛ και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη».

-Από τα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής είστε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους;

«Ανεξάρτητα πόσα γκολ μπορεί να βάλει ο Καπός σαν σέντερ φορ ή πόσες επελάσεις μπορεί να κάνει ο full back, γιατί σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε τέτοια και ο Κόντορ και ο Μασούρας για full back ήταν ό,τι πρέπει, τακτικά νομίζω ότι στάθηκαν πάρα πολύ καλά τα παιδιά. Αυτό που μένει είναι να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στον τεχνικό κυρίως τομέα, αλλά τα προσόντα δεν λείπουν, περισσεύει το ταλέντο. Νομίζω ότι είναι παιδιά με τα οποία μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον της ΑΕΛ».

Χρήστος Παντιώρας (Πανελευσινιακός): «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά τον κ. Κούγια για την άριστη φιλοξενία καθώς και τον κόσμο που μας χειροκρότησε στο τέλος. Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένη και επιθετικά και αμυντικά που είχε τέλειες μεταβιβάσεις. Στο πρώτο 25λεπτο μας έπαιζε στο μισό γήπεδο και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε σε καταπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακά μας Γκόμεζ που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και κρατήθηκε το 0-0 μέχρι το σημείο που κάναμε ένα ολέθριο αμυντικό λάθος (που δεν γίνεται σ’ αυτές τις κατηγορίες) και η Λάρισα μπήκε μπροστά με 1-0.

Από κει και πέρα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία και καταφέραμε και πήγαμε στα αποδυτήρια με το σκορ αυτό. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές, παράλληλα βάλαμε και κάποια άλλα παιδιά στο β’ ημίχρονο και από μία κόντρα επίθεση βγήκε η φάση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ακολουθήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο, αλλά δεχθήκαμε αμέσως πίεση από την ΑΕΛ, η οποία σε πέντε λεπτά κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ. Από κει και πέρα δεν ρισκάραμε να ανοιχτούμε, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το σκορ χαμηλά και να κάνουμε μία καλή παρουσία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο παιχνίδι γιατί τα πιο πολλά παιδιά δεν έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, ούτε έχουν παίξει ποτέ μαζί. Το παιχνίδι του κυπέλλου για μας ήταν για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχουμε στη Football League.

Και πάλι ευχαριστώ τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, έχουν μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει. Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον δάσκαλο, τον Σάκη Τσιώλη. Έχω παραστεί σε πολλά σεμινάρια σαν εκπαιδευόμενος προπονητής, κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass