ΑΕΛ - Πανελευσινιακός: 2-1 (video - φωτ.)

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 15:54 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Νοε 2016 20:56

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Λάρισα από τον Πανελευσιακό στο AEL FC Arena για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας (Β΄φάση) και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση. Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική υπεροχή στον αγώνα κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμεζ των φιλοξενουμένων ήταν σε πολύ καλή ημέρα.

Η Λάρισα προηγήθηκε με τον Ντοντό στο 29΄, ενώ ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε στο 51΄ με κεφαλιά του Αγγελούδη, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη πήραν και πάλι το προβάδισμα με σουτ του Αβραάμ (54΄), ο οποίος στο 28΄ είχε δοκάρι.

Την 1η αγωνιστική η Λάρισα ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πανελευσινιακός γνώρισε την συντριβή στην έδρα του με 5-0 από τα Τρίκαλα. Έτσι και ενώ απομένει αύριο για την 2η ημέρα ο αγωνας των Τρικάλων με τον ΠΑΟΚ και ο Πανελευσινιακός έχει ήδη αποκλειστεί, όλα θα ξεκαθαρισουν την 3η αγωνιστική με τα παιχνίδια Τρίκαλα - ΑΕΛ και Πανελευσιακός - ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Εμ. Σκουλάς (Σερρών)

Κίτρινες: Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης – Τσούπρος, Γκόμεζ, Δημόπουλος

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κοντόρ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55′ Χοτζάλι), Ντοντό (55′ Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55′ Κουτσιανικούλης).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτσης (68′ Παλαιολόγος), Στόγιος (46΄ Μέξης), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (72΄ Ναούμ).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ με παραλειπόμενα και δηλώσεις στην έντυπη έκδοσης της Πέμπτης

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass