ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA(15.00) ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

Μέρα κυπέλλου για την ΑΕΛ

*Τσιώλης σε παίκτες: «Μας ενδιαφέρει ο αγώνας» *Μεγάλος άτυχος χθες ο Αποστόλης Κουτογλίδης

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 10:30

Ένας θεσμός που έχει συνδέσει το όνομά της η ΑΕΛ είναι αυτός του κυπέλλου Ελλάδας με δύο κατακτήσεις και δύο φορές να είναι φιναλίστ. Σήμερα είναι μέρα κυπέλλου καθώς αντιμετωπίζει στις 3 μ.μ. (AEL FC ARENA) τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης χθες είχε ένα απρόοπτο αφού ο τερματοφύλακας που προόριζε για βασικό, ο 19χρονος Αποστόλης Κουτογλίδης υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός αποστολής. Κρίμα για τον 19χρονο που θα είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε αγωνιζόμενο.

Από κει και πέρα μίλησε στους παίκτες του και τους είπε ότι τον ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας και πρέπει όλοι οι παίκτες να τα δώσουν όλα ενώ κάποιοι θα πάρουν ευκαιρίες. Είπε χαρακτηριστικά: «Είστε επαγγελματίες και πρέπει να τα δίνετε όλα». Εμείς θα προσθέσουμε ότι σε περίπτωση νίκης και πρόκρισης(επόμενο παιχνίδια στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα) η ΑΕΛ θα βάλει και χρήματα στο ταμείο της από τα τηλεοπτικά και τις εισπράξεις από τα εισιτήρια των αγώνων που θα δώσει.

Σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει αυτή θα είναι το 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Καβουσάκη, στην άμυνα τους Μασούρα(επανεμφάνιση), Γκόλια, Σουλιώτη και Κοντόρ ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Πορτουλίδης με τον Λαμπρόπουλο(μικρή πιθανότητα να αγωνισθεί ο Αναστασόπουλος) ενώ στα πλάγια οι Αβραάμ, Ντοντό. Πίσω από τον Καπό που θα αγωνισθεί στη θέση το σέντερ φορ θα είναι ο Ουρτάδο. Σίγουρα συμμετοχή θα πάρει και ο Χοτζάλι.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής παίκτες: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ουρτάδο, Ντέλετιτς, Ντοντό, Χοτζάλι, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μασούρας, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Σουλιώτης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος.

Ο Τσιώλης αποφάσισε να ξεκουράσει τους: Ρέντζα, Ναβάρο, Φάρκας, Μονιάκη, Φατιόν, Μαρουκάκη.

ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε μέσω ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΛ-Πανελευσινιακός, θα λειτουργήσει κανονικά και το νότιο πέταλο, για τις ανάγκες των οργανωμένων φιλάθλων των «βυσσινί».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως έπειτα από σχετική συμφωνία, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας θα φιλοξενηθούν κανονικά στο νότιο πέταλο του AEL FC ARENA και στον αυριανό (σ.σ. σημερινό) αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανελευσινιακό».

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη θλίψη της για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία. Αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 81 άνθρωποι- εκ των οποίων 72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος- και μάλιστα ανάμεσά τους μια ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας συνετρίβη στην Κολομβία. Από τα συντρίμμια του αεροπλάνου έχουν ανασυρθεί νεκρά 75 άτομα και 6 τραυματίες. Η ομάδα της Σαπεκοένσε ταξίδευε από τη Βραζιλία στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ. «Οι προσευχές όλων μας στις οικογένειες των θυμάτων! Αναπαυθείτε εν Ειρήνη. Rest In Peace» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Πανελευσινιακός επί λαρισινού εδάφους. Την ομάδα της ΑΕΛ ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με τον Πανελευσινιακό, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε έξι αναμετρήσεις, ενώ δύο παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 19-6.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων ΑΕΛ-Πανελευσινιακός

03/04/1966 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 2-1 Β’ Εθνική

23/05/1971 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 2-2 Β’ Εθνική

10/03/1997 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 1-0 Β’ Εθνική

13/12/1997 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 1-1 Β’ Εθνική

27/11/1999 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 5-0 Β’ Εθνική

20/01/2001 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 2-0 Β’ Εθνική

17/04/2002 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 3-1 Γ’ Εθνική

04/10/2015 ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 3-1 Β’ Εθνική

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΚΟΥΛΑΣ

Ο Μανώλης Σκουλάς από τον σύνδεσμο Σερρών θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Δημήτρης Ζέρβας επίσης από τον σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ένωση Πιερίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Σταμούλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass