Άτυχος ο Κουτογλίδης

*Τηλεοπτική κατασκοπεία Ατρομήτου για τον προπονητή της ομάδας *Τι σκέφτεται ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας για το συνδρομητικό κανάλι

Δημοσίευση: 29 Νοε 2016 14:51 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Νοε 2016 15:07

Ο νεαρός τερατοφύλακας της ΑΕΛ Κουτογλίδης αποδείχθηκε μεγάλος άτυχος για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό καθως ο προπονητής της Λαρισινής ομάδας  Σάκης Τσιώλης τον ετοιαμζε να αγωνισθεί αλλά στην πρωινή, τελευταία, προπόνηση τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να τον παρει ούτε στην αποστολή!

 Μετά το πέρας της προπόνησης, ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης, στην αποστολή των ποδοσφαιριστών για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος επέλεξε τους  εξής παίκτες: Καβουσάκη, Ξενοδόχοβ, Ουρτάδο, Ντέλετις, Ντοντό, Χοτζάλι, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλο, Γκόλια, Καπό, Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλο, Μακρή, Μασούρα, Ναζλίδη, Ποτουρίδη, Σουλιώτη, Γεωργακόπουλο, Παπαδόπουλος
Αναγκαστικά εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Γιοβάνοβιτς, ο τραυματίας Βαρέλα, ο Κουτογλίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα στη σημερινή προπόνηση, καθώς και ο ανέτοιμος Καρατάσιος.

ΕΙΔΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο προπονητής της ομάδας είδε τηλεοπτικά χθες την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ατρομήτου Αθηνών 3-4 και εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο η αθηναική ομάδα πήρε τη νίκη και διαπίστωσε πόσο επικίνδυνη θα είναι την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα. Κατάφερε, παρότι έπαιζε εκτός έδρας, να ανατρέψει το 2-0 και το 3-1 σε βάρος της και να πάρει σημαντικό «τρίποντο». Αυτό δείχνει την προσοχή που πρέπει να δώσουν οι παίκτες την Κυριακή.

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
Ο Αλέξης Κούγιας ακόμα και χθες το βράδυ δεν είχε συνέλθει από το σοκ της διαιτησίας του κ.Κύζα στον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1 και μάλιστα είχε επικοινωνία, όπως διέρρευσε, με τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη ενώ θα δει και τα νέα μέλη της ΚΕΔ Κουκουλάκη και Τριτσώνη.
Από κει και πέρα συντάσσεται με το μπλοκ των υπολοίπων ΠΑΕ που σκέφτονται να μην αφήσουν το συνδρομητικό κανάλι να μεταδίδει παιχνίδια αν δεν είναι συνεπή στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
Χθες ο κ Κούγιας ήταν στη Λαμία και μάλιστα αυτό που σχεδιάζει σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι η ακόμα καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού το Λαρισινό μοντέλο που επέβαλε δείχνει να έχει δυνατότητες να πετύχει τους στόχους του.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα και ένας την κόκκινη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ και ο Μίλος Ντέλετιτς, ενώ απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο αρχηγός της ΑΕΛ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς που θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερις κίτρινες κάρτες είχε συμπληρώσει ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική. Τέλος ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα χάσει το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής εκτός έδρας με την Ξάνθη.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από την Δυτική Πτέρυγα του AEL FC ARENA, δηλαδή τις θύρες 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, με γενική είσοδο 10€, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Από τις ίδιες θύρες θα εισέλθουν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όλων των υπολοίπων θυρών του γηπέδου.Από την θύρα 18 VVIP, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 30€, θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων αγώνα ή διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ
Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League U-20, 9ης αγωνιστικής U-17, 5ης αγωνιστικής U-15, και οι βαθμολογίες έχουν ως ακολούθως:.
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κ20
ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 6-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 3-2
ΑΕΚ-Πλατανιάς 0-1
Ολυμπιακός-Κέρκυρα 3-0
Λεβαδειακός-Ηρακλής 0-1
Παναιτωλικός-Ξάνθη 3-2
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 25
2. Παναθηναϊκός 24
3. Ατρόμητος 20
4. Πανιώνιος 16
5. ΠΑΟΚ 15
6. Αστέρας Τρίπολης 15
7. ΑΕΛ 14
8. Παναιτωλικός 14
9. Πλατανιάς 14
10. Ξάνθη 10
11. Κέρκυρα 9
12. ΑΕΚ 7
13. ΠΑΣ Γιάννινα 6*
14. Λεβαδειακός 4*
15. Βέροια 3
16. ΑΕΠ Ηρακλής 3
**Από την ΠΑΕ Πλατανιάς έχουν αφαιρεθεί δυο βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κ17
ΑΕΛ-Κέρκυρα 0-0
Παναιτωλικός-Ξάνθη 3-2
Βέροια-ΠΑΟΚ 1-4
ΑΕΠ Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ17
Όμιλος B'
1. ΠΑΣ Γιάννινα 19
2. ΠΑΟΚ 17
3. Ξάνθη 16
4. Βέροια 16
5. Παναιτωλικός 12
6. ΑΕΛ 9
7. ΑΕΠ Ηρακλής 6
8. Κέρκυρα 5
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κ15
Παναιτωλικός-Ξάνθη 4-2
Βέροια-ΠΑΟΚ 1-6
ΑΕΠ Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
ΡΕΠΟ: ΑΕΛ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ15
Όμιλος B'
1. ΠΑΟΚ 15
2. Παναιτωλικός 9
3. ΑΕΠ Ηρακλής 9
4. ΠΑΣ Γιάννινα 6
5. Ξάνθη 3
6. ΑΕΛ 3
7. Βέροια 0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass